5 - 0Agg: 0 - 0Einde
90+4'
Het voorbereidende werk werd verricht door Angel Mena.
90+4'
De thuisploeg zit op rozen als Elías Hernandez de score uitbouwt naar 5-0 in Estadio Leon.
90+3'
Stiven Barreiro (Club Leon) krijgt geel van scheidsrechter Ismael Cornejo in Estadio Leon en moet oppassen.
90+3'
Scheidsrechter Ismael Cornejo kent een vrije trap toe aan Violette AC, te nemen op de helft van Club Leon.
90+2'
Vrije trap voor Club Leon op de helft van Violette AC.
90+1'
De assist kwam van Elías Hernandez.
90+1'
Door een doelpunt van Lucas Gabriel Di Yorio loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 4-0 in Leon.
90+1'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Leon.
90'
Wissel in Leon: Kerlins Georges vervangt Elyvens Dejean bij Violette AC.
90'
Een speler van Violette AC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ismael Cornejo teruggefloten.
89'
Scheidsrechter Ismael Cornejo geeft Violette AC een doeltrap.
88'
Doeltrap voor Violette AC in Estadio Leon.
88'
Club Leon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ismael Cornejo in Leon.
88'
Violette AC moet opletten als Club Leon van scheidsrechter Ismael Cornejo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leon.
87'
Scheidsrechter Ismael Cornejo geeft Club Leon een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Violette AC.
87'
Angel Mena neemt de door scheidsrechter Ismael Cornejo gegeven hoekschop voor Club Leon in Leon.
86'
Trainer Nicolas Larcamon gebruikt zijn vijfde wissel. Victor Davila wordt door Jose Alvarado vervangen bij de thuisploeg.
86'
Club Leon heeft Brian Rubio gewisseld. Lucas Gabriel Di Yorio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nicolas Larcamon.
84'
De voorzet kwam van Angel Mena.
84'
Treffer in Estadio Leon! Club Leon scoort via Victor Davila de 3-0 en loopt verder uit.
84'
Violette AC krijgt van scheidsrechter Ismael Cornejo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Violette AC mag een doeltrap nemen.
82'
Inworp voor Club Leon op de helft van Violette AC.
82'
Buitenspelpositie voor Victor Davila (Club Leon) in Estadio Leon (Leon).
82'
81'
Inworp Violette AC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Violette AC in Leon.
80'
In Leon kopt Stiven Barreiro (Club Leon) de bal, maar mist doel.
80'
Vanaf Rechts mag Angel Mena een hoekschop nemen voor Club Leon in Estadio Leon.
77'
Inworp voor Violette AC in Estadio Leon op de eigen helft.
77'
75'
Violette AC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ismael Cornejo op de helft van Club Leon.
75'
Inworp voor Club Leon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leon.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ismael Cornejo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leon.
74'
Scheidsrechter Ismael Cornejo geeft een inworp aan Violette AC op de eigen helft in Estadio Leon.