Dagur Dan Thorhallsson (Orlando City SC) krijgt zijn strafschop er niet in.
Angel Sepulveda scoort voor Cruz Azul.
PEN
Facundo Daniel Torres Pérez (Orlando City SC) faalt niet.
PEN
Gonzalo Ruben Piovi maakt zich klaar om zijn strafschop te nemen voor Cruz Azul.
PEN
De volgende penalty is voor Orlando City SC: Duncan McGuire.
PEN
Willer Emilio Ditta Perez maakt zich klaar om zijn strafschop te nemen voor Cruz Azul.
PEN
Luis Muriel (Orlando City SC) is de volgende. Houdt hij zijn zenuwen in bedwang?
PEN
Andres Montano (Cruz Azul) maakt zich klaar voor zijn penalty.
PEN
De volgende penalty is voor Orlando City SC: Nicolas Lodeiro.
PEN
Ignacio Rivero mist voor Cruz Azul!
PEN
Pijnlijk! Robin Jansson (Orlando City SC) mist.
90+2'
Bij Orlando City SC komt Nicolas Lodeiro er in. Hij vervangt Ivan Angulo.
90+1'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Orlando.
89'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft Orlando City SC een doeltrap.
89'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft een inworp aan Orlando City SC op de eigen helft in Exploria Stadium.
87'
Orlando City SC moet opletten als Cruz Azul van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
In Exploria Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van Cruz Azul.
86'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez kent een vrije trap toe aan Orlando City SC, te nemen op de helft van Cruz Azul.
85'
Gonzalo Ruben Piovi (Cruz Azul) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
85'
Inworp voor Orlando City SC in de buurt van het vijandige doel in Exploria Stadium.
85'
De uitploeg vervangt Carlos Rodolfo Rotondi door Camilo Candido.
82'
Inworp voor Cruz Azul in Exploria Stadium op de eigen helft.
81'
Cruz Azul moet opletten als Orlando City SC van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Luis Muriel neemt de door scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez gegeven hoekschop voor Orlando City SC in Orlando.
80'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez kent Orlando City SC een inworp toe op de helft van Cruz Azul.
77'
Trainer Oscar Alexander Pareja Gomez (Orlando City SC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Martin Ojeda door Luis Muriel.
76'
Duncan McGuire vervangt Ramiro Enrique bij de thuisploeg.
76'
Trainer Martin Anselmi gebruikt zijn vierde wissel. Giorgos Giakoumakis wordt door Angel Sepulveda vervangen bij de uitploeg.
76'
Wissel in Orlando: Andres Montano vervangt Alexis Gutierrez bij Cruz Azul.
75'
Cruz Azul krijgt van scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Inworp op de eigen helft voor Orlando City SC.
72'
In Orlando krijgt Orlando City SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cruz Azul in Orlando.
68'
Inworp op de eigen helft voor Cruz Azul.
68'
Inworp Cruz Azul. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Scheidsrechter Fernando Guerrero Ramirez geeft Cruz Azul een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Orlando City SC.