90+5'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua geeft Deportivo Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportes Tolima.
90+5'
Hoekschop voor Deportivo Cali in Estadio Manuel Murillo Toro. Andres Felipe Andrade Torres neemt deze vanaf rechts.
90+4'
Jimmy Medranda neemt de door scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua gegeven hoekschop voor Deportivo Cali in Ibague.
90+3'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bismarck Santiago Pitalua een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ibague.
90+2'
Inworp voor Deportivo Cali in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
90+1'
Inworp voor Deportes Tolima ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ibague.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
90'
Doeltrap voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro.
88'
Trainer David Gonzalez Giraldo gebruikt zijn derde wissel. Yeison Estiven Guzman Gomez wordt door Andres Juan Arroyo Romero vervangen bij de thuisploeg.
87'
Eerste gele kaart voor Fabian Steven Angel Bernal (Deportivo Cali) in Ibague.
87'
Arbiter Bismarck Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima op de eigen helft.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ibague.
85'
Hoekschop voor Deportivo Cali in Estadio Manuel Murillo Toro. Andres Felipe Andrade Torres neemt deze vanaf links.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Ibague.
82'
Fredy Montero mist het doel en scoort niet voor Deportivo Cali.
81'
79'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima, te nemen op de helft van Deportivo Cali.
79'
Jose Carlos Caldera Alvis (Deportivo Cali) krijgt geel van scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua in Estadio Manuel Murillo Toro en moet oppassen.
78'
77'
Inworp voor Deportes Tolima in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
77'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua geeft Deportes Tolima een doeltrap.
76'
Deportivo Cali krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua in Ibague.
74'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro op de eigen helft.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Ibague.
72'
In Estadio Manuel Murillo Toro mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Deportivo Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua op de helft van Deportes Tolima.
69'
Deportivo Cali krijgt van scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
Jimmy Medranda vervangt Dairon Andres Valencia Mosquera bij de uitploeg.
67'
Bij Deportivo Cali komt Andres Felipe Andrade Torres er in. Hij vervangt Jarlan Barrera.
67'
Deportes Tolima heeft Jeison Andres Angulo Trujillo gewisseld. Alex Castro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Gonzalez Giraldo.
66'
66'
Deportivo Cali mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jarlan Barrera in Estadio Manuel Murillo Toro.
65'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua geeft Deportivo Cali een doeltrap.
64'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua toont Dairon Andres Valencia Mosquera (Deportivo Cali) de gele kaart.
64'
Vrije trap voor Deportes Tolima op de helft van Deportivo Cali.
63'
In Ibague krijgt Deportes Tolima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Manuel Murillo Toro.
59'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Manuel Murillo Toro.
58'
Scheidsrechter Bismarck Santiago Pitalua geeft Deportes Tolima een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportivo Cali.
57'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Manuel Murillo Toro.