90+6'
90+4'
De voorzet kwam van Roger Mauricio Torres Hoya.
90+4'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Juan David Cuesta Santos (Once Caldas) zijn team op voorsprong. De stand is nu 2-1.
90+4'
Once Caldas mag een hoekschop nemen vanaf links via Roger Mauricio Torres Hoya in Estadio Palogrande.
90+3'
Santiago Trellez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+3'
In Manizales krijgt Once Caldas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Deportivo Pasto een doeltrap.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Once Caldas in Manizales.
90+2'
Hoekschop voor Deportivo Pasto in Estadio Palogrande. Kevin Alexander Londono Asprilla neemt deze vanaf rechts.
90+1'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft een inworp aan Once Caldas op de eigen helft in Estadio Palogrande.
90+1'
Inworp voor Deportivo Pasto ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Manizales.
90'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
89'
Deportivo Pasto moet opletten als Once Caldas van scheidsrechter Steven Camargo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
De thuisploeg wisselt Luis Palacios voor Jhon Deivy Araujo.
88'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Once Caldas een vrije trap op de eigen helft.
88'
Vanaf rechts mag Kevin Alexander Londono Asprilla een hoekschop nemen voor Deportivo Pasto in Estadio Palogrande.
87'
Deportivo Pasto krijgt een schietkans via Gustavo Adolfo Torres Grueso, maar scoort niet in Estadio Palogrande.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Manizales.
86'
In Estadio Palogrande mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Doeltrap voor Deportivo Pasto in Estadio Palogrande.
85'
Jorge Luis Cardona Gutierrez kopt namens Once Caldas op doel, zonder doelpunt als resultaat.
85'
Once Caldas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Steven Camargo in Manizales.
84'
Vrije trap voor Once Caldas op de helft van Deportivo Pasto.
83'
Once Caldas gebruikt de vierde wissel. Jefry Arley Zapata Ramirez vervangt Dayro Mauricio Moreno Galindo.
83'
Wissel in Manizales: Roger Mauricio Torres Hoya vervangt Alejandro Garcia bij Once Caldas.
82'
Deportivo Pasto brengt Mauricio Castano Grisales in de plaats van Victor Danilo Mejia Mina.
81'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Manizales.
80'
Alejandro Garcia neemt de door scheidsrechter Steven Camargo gegeven hoekschop voor Once Caldas in Manizales.
78'
Scheidsrechter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Once Caldas, te nemen op de helft van Deportivo Pasto.
78'
Eerste gele kaart voor Cristian Camilo Arrieta Medina (Deportivo Pasto) in Manizales.
76'
Santiago Trellez deed het voorbereidende werk.
76'
Doelpunt! Nicolas Gil Uribe maakt 1-1 gelijk in Manizales.
75'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft een gele kaart aan Joel Jesus Contreras Torres (Once Caldas).
74'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Palogrande.
71'
Inworp voor Once Caldas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Manizales.
71'
69'
Inworp Once Caldas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.