90+5'
Santiago Gomez deed het voorbereidende werk.
90+5'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Jaison Eli Mina Chara (La Equidad) zijn ploeg op gelijke hoogte in Bogotá. 2-2.
90+5'
Santiago Gomez neemt de door scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez gegeven hoekschop voor La Equidad in Bogotá.
90+4'
Scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez kent een vrije trap toe aan La Equidad, te nemen op de helft van América de Cali.
90+3'
Doeltrap voor La Equidad in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90+3'
Hoekschop voor América de Cali in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Ever Augusto Valencia Ruiz neemt deze vanaf rechts.
90+3'
América de Cali gebruikt de vijfde wissel. Yojhan Garces vervangt Rodrigo Julian Holgado.
90+2'
América de Cali brengt Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz in de plaats van Harold Andres Rivera Chavarro.
90'
América de Cali moet opletten als La Equidad van scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89'
Gele kaart in Bogotá: Andres Correa Valencia (La Equidad) gaat op de bon bij scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez.
89'
América de Cali krijgt van scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
De kopbal van Ayron Del Valle wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van América de Cali.
88'
Scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Inworp voor La Equidad in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Hector Alexander Rivera Gonzalez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
84'
In Bogotá krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
81'
80'
De vijfde wissel van La Equidad. Amaury Torralvo Polo komt erin voor Leiner de Jesus Escalante Escorcia in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
80'
América de Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez op de helft van La Equidad.
80'
América de Cali mag een hoekschop nemen vanaf links via Harold Andres Rivera Chavarro in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
78'
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
75'
Doeltrap voor América de Cali in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
74'
Scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez geeft La Equidad een doeltrap.
74'
La Equidad heeft Leider Riascos gewisseld. Jaison Eli Mina Chara neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexis Enrique Garcia Vega.
74'
La Equidad krijgt van scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Buitenspelpositie voor Ayron Del Valle (La Equidad) in Estadio Nemesio Camacho El Campin (Bogotá).
71'
71'
Buitenspel América de Cali. Rodrigo Julian Holgado wordt teruggefloten.
69'
Scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez kent La Equidad een inworp toe op de helft van América de Cali.
69'
Trainer Jorge da Silva (América de Cali) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Alexis Zapata door Josen David Escobar del Duca.
69'
Trainer Jorge da Silva gebruikt zijn tweede wissel. Duvan Vergara wordt door Ever Augusto Valencia Ruiz vervangen bij de uitploeg.
68'
Eerste gele kaart voor Duvan Vergara (América de Cali) in Bogotá.
67'
Arbiter Hector Alexander Rivera Gonzalez kent een vrije trap toe aan América de Cali op de eigen helft.
67'
Bij La Equidad bevindt Ayron Del Valle zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Hector Alexander Rivera Gonzalez.
66'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.