90+5'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Atanasio Girardot.
90+4'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Deportes Tolima op de eigen helft in Estadio Atanasio Girardot.
90+2'
Alex Castro met de assist.
90+2'
Treffer in Estadio Atanasio Girardot! Deportes Tolima maakt er 0-1 van. Juan Pablo Nieto Salazar is de doelpuntenmaker.
90+1'
Inworp voor Independiente Medellín in de buurt van het vijandige doel in Estadio Atanasio Girardot.
90'
Arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín op de eigen helft.
89'
Schot op doel van Santiago Santacruz. Maar zonder doelpunt voor Independiente Medellín als gevolg.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Medellin.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Atanasio Girardot.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
87'
De poging van Andres Davila (Independiente Medellín) mist doel.
86'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van Deportes Tolima.
85'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Jersson Gonzalez (Independiente Medellín) doet weer mee in Estadio Atanasio Girardot.
84'
Jersson Gonzalez raakt geblesseerd bij Independiente Medellín en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
83'
Junior Hernandez (Deportes Tolima) krijgt een eerste gele kaart.
83'
In Medellin krijgt Independiente Medellín op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Doeltrap voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot.
81'
De scherpte ontbreekt bij Daniel Londono Castaneda (Independiente Medellín). Zijn poging mist doel in Medellin.
80'
80'
Bij Deportes Tolima komt Luis Miranda er in. Hij vervangt Jeison Lucumi.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Medellin.
78'
Wissel in Medellin: Santiago Santacruz vervangt Cristian Graciano bij Independiente Medellín.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
76'
Arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima op de eigen helft.
75'
74'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
73'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot op de eigen helft.
71'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Independiente Medellín een doeltrap.
71'
Jeison Lucumi mist het doel en scoort niet voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot.
70'
Bij Independiente Medellín bevindt Jose Manuel Aja Livchich zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
69'
Independiente Medellín heeft Kener Julian Valencia Chara gewisseld. Andres Davila neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alejandro Restrepo Mazo.
69'
De derde wissel van Independiente Medellín. Andres F Alfonso komt erin voor Juan Arizala in Estadio Atanasio Girardot.
68'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín, te nemen op de helft van Deportes Tolima.
67'
66'
Een speler van Deportes Tolima staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes teruggefloten.
64'
Inworp voor Independiente Medellín ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Medellin.