90+5'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Francisco Meza vervangt Alexander Mejia bij de thuisploeg.
90+4'
Doeltrap voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali.
90+3'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro.
90+3'
De voorzet kwam van Anderson Daniel Plata Guillen.
90+3'
Doelpunt! Fredy Montero breidt de voorsprong uit. Deportivo Cali leidt met 2-0.
90+1'
Wissel in Santiago de Cali: Jose Manuel Aja Livchich vervangt Leyser Chaverra Renteria bij Independiente Medellín.
90+1'
Deportivo Cali mag een hoekschop nemen vanaf links via Kelvin Osorio in Estadio Deportivo Cali.
90'
Hoekschop voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali. Kelvin Osorio neemt deze vanaf links.
89'
Deportivo Cali krijgt een schietkans via Anderson Daniel Plata Guillen, maar scoort niet.
88'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van Deportivo Cali.
87'
In Santiago de Cali krijgt Deportivo Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Deportivo Cali gebruikt de derde wissel. Kelvin Osorio vervangt Andrey Estupinan Quinones.
86'
Trainer Hernan Torres Oliveros gebruikt zijn tweede wissel. Javier Arley Reina Calvo wordt door Fabian Steven Angel Bernal vervangen bij de thuisploeg.
85'
Inworp voor Independiente Medellín op de helft van Deportivo Cali.
84'
Arbiter Edwin Ferney Trujillo Castro kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft Independiente Medellín een vrije trap op de eigen helft.
81'
Luis Sandoval staat buitenspel. Independiente Medellín krijgt een vrije trap tegen.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
80'
Vrije trap voor Deportivo Cali op de helft van Independiente Medellín.
79'
Fainer Torijano Cano (Independiente Medellín) krijgt een eerste gele kaart.
79'
Deportivo Cali mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Cali in Santiago de Cali.
78'
Kopbal richting doel! Mender Garcia (Independiente Medellín) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Santiago de Cali.
77'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Deportivo Cali.
77'
Trainer Alfredo Carlos Arias Sanchez (Independiente Medellín) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jaime Alvarado door Mender Garcia.
75'
Inworp voor Independiente Medellín in Estadio Deportivo Cali op de eigen helft.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Deportivo Cali.
74'
Vrije trap in Estadio Deportivo Cali. Op de helft van Deportivo Cali mag Independiente Medellín een vrije trap nemen.
73'
Deportivo Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro op de helft van Independiente Medellín.
73'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft Deportivo Cali een doeltrap.
73'
De thuisploeg wisselt Andres Felipe Andrade Torres voor Anderson Daniel Plata Guillen.
69'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro toont Rafael Guillermo Bustamante Cantillo (Deportivo Cali) de gele kaart.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
66'
Andrey Estupinan Quinones mist het doel en scoort niet voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali.
65'
Vanaf links mag Jhon Freduar Vasquez Anaya een hoekschop nemen voor Independiente Medellín in Estadio Deportivo Cali.
64'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Edwin Ferney Trujillo Castro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
63'
Inworp voor Independiente Medellín ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Cali.