Doeltrap voor Once Caldas in Estadio La Independencia.
90+7'
Doelpoging Boyacá Chicó FC! Het schot van Diego Alejandro Sanchez Rodriguez gaat niet tussen de palen in Tunja.
90+6'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna geeft een gele kaart aan Ivan Andres Rojas Vasquez (Once Caldas).
90+6'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna kent een vrije trap toe aan Boyacá Chicó FC, te nemen op de helft van Once Caldas.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Tunja.
90+4'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna geeft een inworp aan Once Caldas op de eigen helft in Estadio La Independencia.
90+3'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia op de eigen helft.
90+3'
90+2'
De vijfde wissel van Once Caldas. Alvaro Montano komt erin voor Alejandro Garcia in Estadio La Independencia.
90+2'
Boyacá Chicó FC krijgt van scheidsrechter John Hinestroza Romagna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Arbiter John Hinestroza Romagna kent een vrije trap toe aan Once Caldas op de eigen helft.
90'
Boyacá Chicó FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter John Hinestroza Romagna in Tunja.
89'
Estadio La Independencia ziet hoe Henry Junior Plazas Mendoza op doel schiet, maar niet scoort voor Boyacá Chicó FC.
88'
Vrije trap voor Boyacá Chicó FC op de helft van Once Caldas.
87'
Jeider Alfonso Riquet Riquet Molina kan weer verder bij Once Caldas.
85'
Bij Once Caldas krijgt bankzitter Michael Barrios een gele kaart.
85'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jeider Alfonso Riquet Riquet Molina (Once Caldas) in Estadio La Independencia.
83'
Once Caldas brengt John Deiby Araujo in de plaats van Dayro Mauricio Moreno Galindo.
83'
Stalin Evander Valencia Cortez (Once Caldas) krijgt een eerste gele kaart.
83'
Wissel in Tunja: Jesus Isaac Hernandez Cordova vervangt Michael Barrios bij Once Caldas.
80'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio La Independencia.
79'
79'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna geeft Boyacá Chicó FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Once Caldas.
79'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Schot op doel van Alejandro Garcia. Maar zonder doelpunt voor Once Caldas als gevolg.
77'
Inworp op de eigen helft voor Boyacá Chicó FC.
76'
De thuisploeg wisselt John Sanchez voor Cristian Baquero.
75'
Michael Nike Gomez Vega (Boyacá Chicó FC) krijgt geel van scheidsrechter John Hinestroza Romagna in Estadio La Independencia en moet oppassen.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Once Caldas mag een doeltrap nemen.
74'
Michael Nike Gomez Vega mist het doel en scoort niet voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia.
74'
Boyacá Chicó FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sebastian Tamara Manrrique in Estadio La Independencia.
73'
Hoekschop voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia. Sebastian Tamara Manrrique neemt deze vanaf rechts.
72'
Deze wissel was niet voorzien. Hernan Dario Herrera Ramirez moet de aangeslagen Sergio Palacios vervangen. Stalin Evander Valencia Cortez komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Once Caldas.
71'
Het spel ligt even stil in Tunja. Sergio Palacios (Once Caldas) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
71'
In Tunja krijgt Once Caldas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
70'
Trainer Jhon Jaime Gomez (Boyacá Chicó FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Wilmar Alexander Cruz Moreno door Adrian Chara.
65'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna kent een vrije trap toe aan Once Caldas, te nemen op de helft van Boyacá Chicó FC.
65'
Inworp Once Caldas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65'
Scheidsrechter John Hinestroza Romagna geeft Boyacá Chicó FC een vrije trap op de eigen helft.