90+7'
Juan Manuel Cuesta Baena (Envigado FC) bevindt zich in buitenspelpositie.
90+6'
Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van Envigado FC mag Boyacá Chicó FC een vrije trap nemen.
90+6'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
90+5'
Jhord Bayron Garces Moreno (Envigado FC) staat buitenspel.
90+4'
Hoekschop voor Boyacá Chicó FC. Sebastian Tamara Manrrique neemt deze vanaf rechts.
90+3'
Doelpoging Envigado FC! Het schot van Jhord Bayron Garces Moreno gaat niet tussen de palen.
90+3'
Doeltrap voor Envigado FC in Estadio La Independencia.
90+2'
Boyacá Chicó FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Tamara Manrrique.
90+1'
Hoekschop voor Boyacá Chicó FC. Michael Nike Gomez Vega neemt deze vanaf rechts.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Envigado FC mag een doeltrap nemen.
90'
De uitploeg vervangt Jose Agustin Perez Siri door Julian Palacio.
89'
In Tunja krijgt Envigado FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Jhon Altamiranda vervangt Juan Perez bij de thuisploeg.
88'
88'
De scherpte ontbreekt bij Adrian Chara (Boyacá Chicó FC). Zijn poging mist doel.
87'
Inworp voor Boyacá Chicó FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tunja.
84'
Inworp op de eigen helft voor Envigado FC.
83'
Adrian Chara vervangt Geimer Romir Balanta Echeverry bij de thuisploeg.
83'
Bij Boyacá Chicó FC komt Camilo Quiceno er in. Hij vervangt Wilmar Alexander Cruz Moreno.
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
81'
Inworp op de eigen helft voor Boyacá Chicó FC.
81'
80'
Geimer Romir Balanta Echeverry (Boyacá Chicó FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
79'
In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
77'
Daniel Zapata (Envigado FC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Carlos Mario Arboleda Ampudia.
77'
Envigado FC brengt Juan Manuel Cuesta Baena in de plaats van Dorlan Pabon.
76'
Daniel Zapata van Envigado FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
76'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia op de eigen helft.
74'
Envigado FC is weer compleet nu Andres Tovar weer terug het veld in mag.
73'
Het spel ligt even stil: Andres Tovar (Envigado FC) is geblesseerd.
71'
Vanaf rechts mag Sebastian Tamara Manrrique een hoekschop nemen voor Boyacá Chicó FC.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Envigado FC in Tunja.
67'
67'
Sebastian Tamara Manrrique kopt namens Boyacá Chicó FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.