90+6'
Boyacá Chicó FC krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft een inworp aan Deportivo Pasto op de eigen helft in Estadio La Independencia.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Pasto mag een doeltrap nemen.
90+4'
Doeltrap voor Deportivo Pasto in Estadio La Independencia.
90+3'
De uitploeg incasseert geel op naam van Matteo Frigerio.
90+2'
Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van Deportivo Pasto mag Boyacá Chicó FC een vrije trap nemen.
90+2'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Deportivo Pasto een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Deportivo Pasto moet opletten als Boyacá Chicó FC van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Inworp voor Boyacá Chicó FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tunja.
89'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana toont Brayan Stiven Carabali Bonilla (Deportivo Pasto) de gele kaart.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jhon Alexander Hinestrosa Romana een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tunja.
89'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Boyacá Chicó FC een doeltrap.
88'
Inworp voor Deportivo Pasto op de helft van Boyacá Chicó FC.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
87'
Inworp voor Deportivo Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio La Independencia.
86'
In Tunja krijgt Deportivo Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
85'
Deportivo Pasto in buitenspelpositie.
84'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Deportivo Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Boyacá Chicó FC.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Tunja.
82'
Vrije trap voor Deportivo Pasto op de helft van Boyacá Chicó FC.
82'
Gele kaart in Tunja: Jonathan Herrera Baquero (Boyacá Chicó FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana.
82'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent Deportivo Pasto een inworp toe op de helft van Boyacá Chicó FC.
81'
80'
Deportivo Pasto heeft Diego Chavez gewisseld. Matteo Frigerio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Atilano Florentin.
80'
De thuisploeg vervangt Diego Alejandro Sanchez Rodriguez door Adrian Valencia.
80'
De derde wissel van Deportivo Pasto. Juan Castilla komt erin voor Victor Danilo Mejia Mina in Estadio La Independencia.
80'
Trainer Jhon Jaime Gomez gebruikt zijn derde wissel. Michael Nike Gomez Vega wordt door Jhon Altamiranda vervangen bij de thuisploeg.
79'
Michael Nike Gomez Vega (Boyacá Chicó FC) krijgt een eerste gele kaart.
78'
76'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
75'
Daniel Moreno Mosquera (Deportivo Pasto) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
73'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia op de eigen helft.
73'
Deportivo Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana op de helft van Boyacá Chicó FC.
72'
Trainer Jhon Jaime Gomez (Boyacá Chicó FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Juan Perez door Andres Aedo.
72'
70'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.