90+6'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Rafael Uzcategui (Boyacá Chicó FC).
90+4'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jaraguay.
90+3'
Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Jaguares de Córdoba mag Boyacá Chicó FC een vrije trap nemen.
90+3'
Trainer Edgar Carvajal gebruikt zijn vierde wissel. Pablo Jose Rojas Cardales wordt door Didier Jair Pino Cordoba vervangen bij de thuisploeg.
90+2'
In Monteria krijgt Boyacá Chicó FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares de Córdoba mag een doeltrap nemen.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jairo Londono een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
90'
Jaguares de Córdoba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jairo Londono in Monteria.
89'
Jaguares de Córdoba mag een hoekschop nemen vanaf links via Pablo Jose Rojas Cardales in Estadio Jaraguay.
88'
Scheidsrechter Jairo Londono geeft Jaguares de Córdoba een vrije trap op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Jairo Londono geeft Jaguares de Córdoba een doeltrap.
86'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
85'
Trainer Jhon Jaime Gomez (Boyacá Chicó FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt John Sanchez door Jacobo Pimentel Betancourt.
83'
De poging van Jader Antonio Maza Rodriguez (Jaguares de Córdoba) mist doel.
83'
Het voorbereidende werk werd verricht door Yoiver Gonzalez.
83'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Juan Camilo Roa Estrada Jaguares de Córdoba op voorsprong. Het staat 1-0 in Monteria.
82'
Scheidsrechter Jairo Londono legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van John Sanchez (Boyacá Chicó FC) in Estadio Jaraguay.
81'
Scheidsrechter Jairo Londono kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba, te nemen op de helft van Boyacá Chicó FC.
81'
Boyacá Chicó FC moet opletten als Jaguares de Córdoba van scheidsrechter Jairo Londono een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
80'
Een doelpoging van John Sanchez (Boyacá Chicó FC) in Monteria mist scherpte.
78'
Boyacá Chicó FC heeft Cristian Ivan Gaitan gewisseld. Andres Aedo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jhon Jaime Gomez.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Monteria.
77'
Scheidsrechter Jairo Londono geeft een inworp aan Jaguares de Córdoba op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
77'
77'
Inworp voor Boyacá Chicó FC op de helft van Jaguares de Córdoba.
76'
Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Estadio Jaraguay.
75'
Cristian Ivan Gaitan (Boyacá Chicó FC) krijgt een eerste gele kaart.
75'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
73'
Inworp voor Boyacá Chicó FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Monteria.
73'
Scheidsrechter Jairo Londono geeft Boyacá Chicó FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jaguares de Córdoba.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Boyacá Chicó FC mag een doeltrap nemen.
72'
Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Boyacá Chicó FC mag Jaguares de Córdoba een vrije trap nemen.
71'
Vanaf links mag Pablo Jose Rojas Cardales een hoekschop nemen voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.