90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft Deportivo Pereira een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlético Bucaramanga.
90+5'
Frank Castaneda neemt de door scheidsrechter Diego Ulloa Angulo gegeven hoekschop voor Atlético Bucaramanga in Bucaramanga.
90+5'
Hoekschop voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez. Leonardo Flores neemt deze vanaf rechts.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bucaramanga.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Atlético Bucaramanga.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pereira in Bucaramanga.
90+2'
Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
90+2'
In Bucaramanga krijgt Atlético Bucaramanga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
De voorzet kwam van Andres Ponce.
88'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Frank Castaneda.
88'
Atlético Bucaramanga schiet tussen de palen, maar Freddy Hinestroza Arias ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86'
Atlético Bucaramanga mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Vrije trap voor Atlético Bucaramanga op de helft van Deportivo Pereira.
85'
Inworp Deportivo Pereira. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Jhonny Alexander Vasquez Salazar raakt geblesseerd bij Deportivo Pereira en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
84'
Gele kaart. Aldair Zarate (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon.
84'
In Bucaramanga krijgt Deportivo Pereira op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Coach Luis Fernando Suarez Guzman (Deportivo Pereira) moet ingrijpen en brengt Eber Antonio Moreno Gomez voor de geblesseerde Jhonny Alexander Vasquez Salazar.
82'
Vanaf rechts mag Frank Castaneda een hoekschop nemen voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
80'
Buitenspelpositie voor Gonzalo Lencina (Deportivo Pereira) in Estadio Alfonso Lopez (Bucaramanga).
79'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Inworp voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez op de eigen helft.
77'
77'
De scherpte ontbreekt bij Leonardo Flores (Atlético Bucaramanga). Zijn poging mist doel.
77'
Salvador Ichazo (Deportivo Pereira) krijgt geel van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo in Estadio Alfonso Lopez en moet oppassen.
76'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Deportivo Pereira mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
75'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft Atlético Bucaramanga een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportivo Pereira.
75'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga, te nemen op de helft van Deportivo Pereira.
74'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pereira.
74'
Inworp Atlético Bucaramanga. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
In Bucaramanga kan Yeison Abelardo Suarez Vasquez (Deportivo Pereira) weer verder.
73'
Deportivo Pereira krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo op de helft van Atlético Bucaramanga.
71'
Het spel ligt even stil: Yeison Abelardo Suarez Vasquez (Deportivo Pereira) is geblesseerd.
70'
Arbiter Diego Ulloa Angulo kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira op de eigen helft.