90+5'
De verdediging van Atlético Bucaramanga houdt de kopbal van Juan Felipe Aguirre Tabares (Atlético Nacional) tegen in Bucaramanga.
90+5'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Alfonso Lopez.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Bucaramanga.
90+4'
De kopbal van Alfredo Morelos wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Atlético Bucaramanga.
90+4'
Atlético Nacional mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pablo Ceppelini in Estadio Alfonso Lopez.
90+3'
Pablo Ceppelini schiet op doel maar scoort niet voor Atlético Nacional.
90+2'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alfonso Lopez.
90+1'
Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
90+1'
Inworp voor Atlético Nacional ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bucaramanga.
90+1'
Atlético Nacional krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op de helft van Atlético Bucaramanga.
90'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Estadio Alfonso Lopez ziet hoe Atlético Bucaramanga een vrije trap tegen krijgt omdat Adalberto Penaranda buitenspel staat.
89'
Vrije trap voor Atlético Nacional op de helft van Atlético Bucaramanga.
88'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
87'
Atlético Nacional mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
De uitploeg wisselt Jorman Campuzano voor Juan Pablo Torres.
86'
Gele kaart. Freddy Hinestroza Arias (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon.
85'
In Bucaramanga krijgt Atlético Bucaramanga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Alfonso Lopez.
83'
Atlético Bucaramanga heeft Fabian Hector Sambueza gewisseld. Larry Vasquez Ortega neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rafael Edgar Dudamel Ochoa.
82'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft een inworp aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Alfonso Lopez.
82'
81'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Atlético Nacional een vrije trap op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga, te nemen op de helft van Atlético Nacional.
81'
Inworp voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez op de eigen helft.
80'
De tweede wissel van Atlético Nacional. Kevin Stiven Viveros Rodallega komt erin voor Dairon Asprilla in Estadio Alfonso Lopez.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
80'
De scherpte ontbreekt bij Pablo Ceppelini (Atlético Nacional). Zijn poging mist doel in Bucaramanga.
77'
Eerste gele kaart voor Fabian Hector Sambueza (Atlético Bucaramanga) in Bucaramanga.
77'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Atlético Nacional op een gevaarlijke plek voor Atlético Bucaramanga.
76'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Atlético Bucaramanga mag Atlético Nacional een vrije trap nemen.
76'
Gele kaart in Bucaramanga: Kevin Andres Cuesta Rodriguez (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon bij scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa.
75'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent Atlético Bucaramanga een inworp toe op de helft van Atlético Nacional.
75'
Vanaf rechts mag Fabian Hector Sambueza een hoekschop nemen voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
74'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
72'
72'
In Estadio Alfonso Lopez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
De assist kwam van Fabian Hector Sambueza.
70'
De thuisploeg komt via een kopbal van Fabry Castro op voorsprong. 1-0 voor Atlético Bucaramanga.