90+5'
De voorzet kwam van Luis Gonzalez.
90+5'
Treffer in Estadio Metropolitano Roberto Melendez! Junior FC scoort via Steven Andres Rodriguez Ossa de 3-1 en loopt verder uit.
90+4'
Junior FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Deportivo Pereira.
90+4'
Vergeefse doelpoging Yesus Cabrera (Deportivo Pereira).
90+3'
In Barranquilla wordt een kopbal van Alejandro Alvarez tegengehouden door de verdediging van Junior FC.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Barranquilla.
90+1'
Trainer Luis Fernando Suarez Guzman (Deportivo Pereira) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Juan David Rios Henao door Jorge Andres Bermudez Correa.
90+1'
Een speler van Junior FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Wilmar Roldan teruggefloten.
90'
In Barranquilla krijgt Deportivo Pereira op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Junior FC krijgt van scheidsrechter Wilmar Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een doeltrap.
88'
Een doelpoging van Gonzalo Lencina (Deportivo Pereira) mist scherpte.
88'
Inworp op de eigen helft voor Junior FC.
87'
De scherpte ontbreekt bij Alejandro Piedrahita Diaz (Deportivo Pereira). Zijn poging mist doel.
87'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Deportivo Pereira een inworp toe op de helft van Junior FC.
86'
Gele kaart. Luis Gonzalez (Junior FC) gaat op de bon.
86'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira, te nemen op de helft van Junior FC.
85'
Vrije trap voor Junior FC op de helft van Deportivo Pereira.
84'
Bij Junior FC komt Luis Gonzalez er in. Hij vervangt Yimmi Chara.
84'
Trainer Cesar Alejandro Farias Acosta gebruikt zijn vierde wissel. Jhon Jaider Velez Carey wordt door Marco Johnier Perez Murillo vervangen bij de thuisploeg.
83'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Junior FC op de eigen helft in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
83'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een vrije trap op de eigen helft.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Junior FC in Barranquilla.
82'
Doelpoging Deportivo Pereira! Het schot van Nicolas Andres Giraldo Urueta gaat niet tussen de palen.
81'
Inworp voor Junior FC in Estadio Metropolitano Roberto Melendez op de eigen helft.
81'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira op de eigen helft.
79'
78'
Junior FC heeft Carlos Bacca gewisseld. Steven Andres Rodriguez Ossa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cesar Alejandro Farias Acosta.
78'
Doeltrap voor Junior FC in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
78'
Vergeefse doelpoging Gonzalo Lencina (Deportivo Pereira) in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
77'
Deportivo Pereira schiet tussen de palen, maar Walmer Pacheco Mejia ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
76'
Yimmi Chara (Junior FC) staat buitenspel in Barranquilla, gezien door scheidsrechter Wilmar Roldan.
76'
Gonzalo Lencina (Deportivo Pereira) ziet zijn kopbal niet in het doel van Junior FC belanden.
74'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Deportivo Pereira op de eigen helft in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
72'
De uitploeg wisselt Javier Andres Mena voor Alejandro Alvarez.
72'
De tweede wissel van Deportivo Pereira. Samy Jr Merheg komt erin voor Jhonny Alexander Vasquez Salazar in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Junior FC mag een doeltrap nemen.
72'
Een doelpoging van Juan David Rios Henao (Deportivo Pereira) in Barranquilla mist scherpte.
68'
Scheidsrechter Wilmar Roldan toont Jhon Jaider Velez Carey (Junior FC) de gele kaart.
68'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.