90+11'
Schot op doel van David Fernando Lemos Cortes. Maar zonder doelpunt voor Rionegro Águilas als gevolg.
90+11'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent Rionegro Águilas een inworp toe op de helft van Junior FC.
90+10'
Doeltrap voor Rionegro Águilas in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90+10'
De bal is over de achterlijn geweest. Junior FC mag een doeltrap nemen.
90+9'
Jose Contreras (Rionegro Águilas) krijgt geel van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Estadio Metropolitano Roberto Melendez en moet oppassen.
90+9'
Rionegro Águilas heeft Fredy Salazar gewisseld. Royner Benitez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Luis Garcia Herrera.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rionegro Águilas in Barranquilla.
90+6'
Rood voor Junior FC! Emanuel Olivera krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Barranquilla.
90+5'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Junior FC op een gevaarlijke plek voor Rionegro Águilas.
90+3'
Junior FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Rionegro Águilas.
90+3'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Victor Cantillo.
90+2'
Vrije trap voor Junior FC op de helft van Rionegro Águilas.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Rionegro Águilas.
90+2'
Inworp voor Junior FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barranquilla.
90+2'
90+1'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Junior FC op de eigen helft in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90+1'
Vanaf rechts mag Fredy Salazar een hoekschop nemen voor Rionegro Águilas in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90'
Vrije trap in Estadio Metropolitano Roberto Melendez. Op de helft van Rionegro Águilas mag Junior FC een vrije trap nemen.
89'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Rionegro Águilas een doeltrap.
87'
Goal! Het wordt 3-4 en de achterstand wordt verkleind door een benutte penalty van Steven Andres Rodriguez Ossa (Junior FC).
85'
Eerste gele kaart voor Victor Andres Moreno Cordoba (Rionegro Águilas) in Barranquilla.
83'
Yani Quintero (Junior FC) krijgt geel.
83'
Jeison Estiven Quinones Botina (Rionegro Águilas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
81'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
80'
Inworp voor Junior FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
79'
Gele kaart. Javier Mena (Rionegro Águilas) gaat op de bon.
79'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Junior FC, te nemen op de helft van Rionegro Águilas.
78'
In Barranquilla krijgt Rionegro Águilas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Junior FC een vrije trap op de eigen helft.
76'
Rionegro Águilas brengt Nicolas Lara Vasquez in de plaats van Yeiler Goez.
76'
De uitploeg vervangt Jorge Luis Ramos Sanchez door David Fernando Lemos Cortes.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
75'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Wissel in Barranquilla: Marco Johnier Perez Murillo vervangt Carlos Bacca bij Junior FC.
74'
Joel Canchimbo vervangt Yimmi Chara bij de thuisploeg.
73'
71'
Victor Andres Moreno Cordoba met de assist.
71'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Yeiler Goez. 2-4!
71'
Rionegro Águilas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Barranquilla.