De bal is over de achterlijn geweest. América de Cali mag een doeltrap nemen.
90+4'
Een doelpoging van Francisco Chaverra (Independiente Medellín) mist scherpte.
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
90+4'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
90+3'
Vrije trap in Olimpico Pascual Guerrero. Op de helft van Independiente Medellín mag América de Cali een vrije trap nemen.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor América de Cali.
90+2'
Inworp América de Cali. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
América de Cali gebruikt de vijfde wissel. Luis Alejandro Paz Mulato vervangt Jader Quinones.
90+1'
Trainer Jorge da Silva (América de Cali) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Nilson David Castrillon Burbano door Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz.
90'
In Olimpico Pascual Guerrero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Het staat 1-0 in Olimpico Pascual Guerrero! Jeisson Andres Palacios Murillo zet de thuisploeg op voorsprong.
85'
Independiente Medellín heeft Brayan Leon Muniz gewisseld. Francisco Chaverra neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alejandro Restrepo Mazo.
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
82'
Kener Julian Valencia Chara krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij Independiente Medellín.
82'
In Santiago de Cali krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Edwin Ferney Trujillo Castro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
81'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft een inworp aan América de Cali op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
79'
Hoekschop voor Independiente Medellín in Olimpico Pascual Guerrero. Luis Sandoval neemt deze vanaf rechts.
79'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro fluit voor buitenspel van Independiente Medellín.
79'
De thuisploeg wisselt Alexis Zapata voor Ever Augusto Valencia Ruiz.
77'
América de Cali krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro in Santiago de Cali.
76'
Inworp voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
76'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft Independiente Medellín een vrije trap op de eigen helft.
73'
De uitploeg vervangt Diego Fernando Moreno Quintero door Baldomero Perlaza.
73'
Trainer Alejandro Restrepo Mazo gebruikt zijn derde wissel. Homer Enrique Martinez Yepez wordt door Baldomero Perlaza vervangen bij de uitploeg.
72'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro geeft Independiente Medellín een doeltrap.
72'
Daniel Londono Castaneda vervangt Jose Manuel Aja Livchich bij de uitploeg.
71'
De poging van Jader Quinones (América de Cali) mist doel.
69'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Inworp voor Independiente Medellín op de helft van América de Cali.
66'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van América de Cali.
65'
Independiente Medellín brengt Jersson Gonzalez in de plaats van Mender Garcia.
64'
Gele kaart. Mateo Zuleta Garcia (América de Cali) gaat op de bon.
64'
63'
Arbiter Edwin Ferney Trujillo Castro kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín op de eigen helft.
62'
Scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín, te nemen op de helft van América de Cali.
61'
América de Cali krijgt van scheidsrechter Edwin Ferney Trujillo Castro op eigen helft een vrije trap toegewezen.