91'
Duvan Vergara (América de Cali) krijgt geel van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia in Estadio Armando Maestre Pavajeau en moet oppassen.
90+7'
Duvan Vergara legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
90+6'
Alianza FC Valledupar moet uitkijken als América de Cali een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+4'
Alianza FC Valledupar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op de helft van América de Cali.
90+3'
In Estadio Armando Maestre Pavajeau mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft América de Cali een doeltrap.
90+2'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent Alianza FC Valledupar een inworp toe op de helft van América de Cali.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor América de Cali.
90+1'
Alianza FC Valledupar krijgt van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
In Valledupar kan Carlos Alexander Mosquera Blandon (Alianza FC Valledupar) weer verder.
89'
Het spel ligt even stil in Valledupar. Carlos Alexander Mosquera Blandon (Alianza FC Valledupar) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
88'
Vrije trap voor América de Cali op de helft van Alianza FC Valledupar.
87'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Vrije trap in Estadio Armando Maestre Pavajeau. Op de helft van Alianza FC Valledupar mag América de Cali een vrije trap nemen.
86'
De vierde wissel van Alianza FC Valledupar. Luis Mosquera komt erin voor Royscer Rafael Colpa Bolano in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
85'
Bij Alianza FC Valledupar komt Isaac David Camargo Pineda er in. Hij vervangt Andres Renteria.
84'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft América de Cali een vrije trap op de eigen helft.
84'
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valledupar.
83'
América de Cali krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia in Valledupar.
81'
Trainer Jorge da Silva gebruikt zijn vierde wissel. Alexis Zapata wordt door Mateo Zuleta Garcia vervangen bij de uitploeg.
81'
Arbiter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent een vrije trap toe aan América de Cali op de eigen helft.
78'
Alianza FC Valledupar mag een hoekschop nemen vanaf links via Jair Andres Castillo Leon in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
76'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76'
Inworp voor América de Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valledupar.
76'
Inworp voor Alianza FC Valledupar in Estadio Armando Maestre Pavajeau op de eigen helft.
75'
In Valledupar krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Trainer Hubert Antonio Bodhert Barrios (Alianza FC Valledupar) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Jesus Munoz door Mayer Gil.
74'
Alianza FC Valledupar heeft Emerson Geovanny Batalla Martinez gewisseld. Edwin Andres Torres Palacio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hubert Antonio Bodhert Barrios.
74'
Inworp América de Cali. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Hoekschop voor Alianza FC Valledupar in Estadio Armando Maestre Pavajeau. Ruben Dario Manjarres Jimenez neemt deze vanaf links.
72'
Eder Balanta (América de Cali) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Valledupar.
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
71'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Eder Balanta (América de Cali).
70'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft een inworp aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
70'
Hoekschop voor América de Cali in Estadio Armando Maestre Pavajeau. Alexis Zapata neemt deze vanaf rechts.
69'
69'
De derde wissel van América de Cali. Jader Quinones komt erin voor Luis Felipe Gomez Miranda in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
68'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67'
Scheidsrechter Mauricio Manuel Mercado Palencia geeft Alianza FC Valledupar een vrije trap op de eigen helft.