Juan David Rios Henao (Deportes Tolima) wordt met rood van het veld gestuurd.
90+6'
Bij de thuisploeg wordt Freddy Hinestroza Arias met rood van het veld gestuurd.
90+5'
Gele kaart in Barranquilla: Freddy Hinestroza Arias (Junior FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Wilmar Roldan.
90+4'
In Barranquilla krijgt Junior FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Vanaf rechts mag Yhorman David Hurtado Torres een hoekschop nemen voor Deportes Tolima in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90+2'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Diego Andres Mendoza Benitez.
90+2'
Vrije trap in Estadio Metropolitano Roberto Melendez. Op de helft van Junior FC mag Deportes Tolima een vrije trap nemen.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Junior FC mag een doeltrap nemen.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
88'
Inworp Deportes Tolima. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Junior FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
87'
In Estadio Metropolitano Roberto Melendez ziet het publiek dat Jermein Pena (Junior FC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
87'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jermein Pena (Junior FC).
86'
Deportes Tolima krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan in Barranquilla.
86'
Vladimir Hernandez (Junior FC) krijgt geel van scheidsrechter Wilmar Roldan in Estadio Metropolitano Roberto Melendez en moet oppassen.
85'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Deportes Tolima een inworp toe op de helft van Junior FC.
83'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportes Tolima.
82'
Junior FC gebruikt de vijfde wissel. Nilson David Castrillon Burbano vervangt Walmer Pacheco Mejia.
82'
Junior FC heeft Jose David Enamorado Gomez gewisseld. Freddy Hinestroza Arias neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Arturo Reyes.
82'
Junior FC brengt Steven Andres Rodriguez Ossa in de plaats van Carlos Bacca.
81'
81'
Deportes Tolima krijgt een schietkans via Brayan Gil, maar scoort niet in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Wilmar Roldan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barranquilla.
79'
Junior FC moet opletten als Deportes Tolima van scheidsrechter Wilmar Roldan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Vrije trap voor Deportes Tolima op de helft van Junior FC.
77'
De vijfde wissel van Deportes Tolima. Cristian Estaban Trujillo Riascos komt erin voor Juan Pablo Nieto Salazar in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
77'
Trainer David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Kevin Andres Perez Perez door Lucas Gonzalez.
77'
De derde wissel van coach David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) is een noodgedwongen wijziging. Juan Camilo Chaverra Martinez vervangt de aangeslagen Christian Vargas Cortes.
75'
Christian Vargas Cortes van Deportes Tolima is geblesseerd en het spel ligt even stil.
73'
Doelpunt! Junior FC breidt de voorsprong tot 4-2 uit via Deiber Caicedo.
71'
Deportes Tolima moet uitkijken als Junior FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
71'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Homer Enrique Martinez Yepez plaats maken voor Diego Andres Mendoza Benitez.
70'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Homer Enrique Martinez Yepez (Junior FC).
69'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Junior FC, te nemen op de helft van Deportes Tolima.
69'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barranquilla.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Barranquilla.
68'
De lat voorkomt een doelpunt voor Junior FC na een kopbal van Didier Moreno in Barranquilla.
67'
Deiber Caicedo neemt de door scheidsrechter Wilmar Roldan gegeven hoekschop voor Junior FC in Barranquilla.