De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
90+6'
De scherpte ontbreekt bij Adrian Ramos (América de Cali). Zijn poging mist doel.
90+5'
Inworp voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot op de eigen helft.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Medellín.
90+3'
Edwuin Steven Cetre Angulo staat buitenspel. Independiente Medellín krijgt een vrije trap tegen.
90+2'
Doelpunt! Edwuin Steven Cetre Angulo breidt de voorsprong uit. Independiente Medellín leidt met 3-1.
90+1'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot.
90'
Independiente Medellín moet opletten als América de Cali van scheidsrechter Wander Mosquera Mena een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Medellin.
90'
De poging van Edwuin Steven Cetre Angulo (Independiente Medellín) mist doel.
89'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Vanaf rechts mag Edwuin Steven Cetre Angulo een hoekschop nemen voor Independiente Medellín in Estadio Atanasio Girardot.
88'
87'
De defensie van Independiente Medellín voorkomt dat een kopbal van Adrian Ramos (América de Cali) in het doel belandt.
85'
85'
Independiente Medellín gebruikt de vijfde wissel. Brayan Leon Muniz vervangt Andres Ricaurte Velez.
84'
Trainer Alfredo Carlos Arias Sanchez gebruikt zijn vierde wissel. Andres Ibarguen wordt door Luciano Daniel Pons vervangen bij de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Vanaf links mag Edwin Cardona een hoekschop nemen voor América de Cali in Estadio Atanasio Girardot.
81'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena geeft América de Cali een doeltrap.
81'
Een doelpoging van Edwuin Steven Cetre Angulo (Independiente Medellín) in Medellin mist scherpte.
79'
De uitploeg vervangt Esneyder Mena Perea door Yojhan Garces.
79'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena geeft Independiente Medellín een doeltrap.
79'
Arbiter Wander Mosquera Mena kent een vrije trap toe aan América de Cali op de eigen helft.
78'
Inworp voor Independiente Medellín ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Medellin.
78'
José Ortiz vervangt Deinner Alexander Quinones Quinones bij de thuisploeg.
75'
América de Cali mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Andres Ricaurte Velez (Independiente Medellín) krijgt geel van scheidsrechter Wander Mosquera Mena in Estadio Atanasio Girardot en moet oppassen.
74'
Independiente Medellín schiet tussen de palen, maar Edwuin Steven Cetre Angulo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
74'
Hoekschop voor América de Cali in Estadio Atanasio Girardot. Edwin Cardona neemt deze vanaf links.
72'
América de Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wander Mosquera Mena op de helft van Independiente Medellín.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Medellin.
69'
Gele kaart. Jhon Palacios (Independiente Medellín) gaat op de bon.
69'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena kent een vrije trap toe aan América de Cali op een gevaarlijke plek voor Independiente Medellín.
68'
Inworp voor Independiente Medellín op de helft van América de Cali.
67'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van América de Cali.
66'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Medellin.
65'
In Medellin krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65'
Scheidsrechter Wander Mosquera Mena geeft een inworp aan América de Cali op de eigen helft in Estadio Atanasio Girardot.
65'
Wissel in Medellin: Edwuin Steven Cetre Angulo vervangt Miguel Angel Monsalve Gonzales bij Independiente Medellín.