Doelpoging Deportes Tolima! Het schot van Cristian Estaban Trujillo Riascos gaat niet tussen de palen.
90+3'
Doeltrap voor Atlético Nacional in Estadio Atanasio Girardot.
90+2'
In Estadio Atanasio Girardot mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Nicolas Andres Giraldo Urueta (Deportes Tolima) krijgt een eerste gele kaart.
90+1'
Vrije trap voor Atlético Nacional op de helft van Deportes Tolima.
90'
Eduardo Jose Sosa Vega deed het voorbereidende werk.
90'
Goal in Medellin! Diego Fernando Herazo Moreno brengt Deportes Tolima op een 2-3 voorsprong.
88'
Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Atlético Nacional op de eigen helft.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Jose Rojas Noguera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Medellin.
87'
Bij Deportes Tolima komt Fabian Camilo Mosquera Mercado er in. Hij vervangt Marlon Aldair Torres Obeso.
87'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Atlético Nacional een doeltrap.
87'
Een doelpoging van Diego Fernando Herazo Moreno (Deportes Tolima) in Medellin mist scherpte.
84'
Atlético Nacional gebruikt de vierde wissel. Kilian David Toscano Bassa vervangt Robert Andres Mejia Navarrete.
84'
In Medellin krijgt Atlético Nacional op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Inworp Atlético Nacional. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Vrije trap in Estadio Atanasio Girardot. Op de helft van Deportes Tolima mag Atlético Nacional een vrije trap nemen.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Nacional mag een doeltrap nemen.
81'
Deportes Tolima krijgt een schietkans via Yeison Estiven Guzman Gomez, maar scoort niet in Estadio Atanasio Girardot.
80'
80'
Nicolas Andres Giraldo Urueta mist het doel en scoort niet voor Deportes Tolima.
80'
Deportes Tolima mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yeison Estiven Guzman Gomez in Estadio Atanasio Girardot.
79'
Inworp op de eigen helft voor Atlético Nacional.
77'
De thuisploeg wisselt Eric Ramirez voor Jefferson Duque.
77'
Inworp voor Atlético Nacional op de helft van Deportes Tolima.
77'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Atlético Nacional op de eigen helft in Estadio Atanasio Girardot.
76'
De derde wissel van Deportes Tolima. Eduardo Jose Sosa Vega komt erin voor Jeison Lucumi in Estadio Atanasio Girardot.
76'
Atlético Nacional krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Deportes Tolima heeft Juan Pablo Nieto Salazar gewisseld. Cristian Estaban Trujillo Riascos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach David Gonzalez Giraldo.
75'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Atlético Nacional een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
72'
Estadio Atanasio Girardot ziet hoe Leider Riascos op doel schiet, maar niet scoort voor Deportes Tolima.
69'
De voorzet kwam van Kevin Andres Perez Perez.
69'
Doelpuntenmaker Juan Pablo Nieto Salazar brengt de score weer in evenwicht in Medellin en helpt Deportes Tolima terug in de wedstrijd. 2-2!
68'
Deportes Tolima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op de helft van Atlético Nacional.
68'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot op de eigen helft.
67'
Deportes Tolima schiet tussen de palen, maar Leider Riascos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Medellin.
66'
Eric Ramirez met de assist.
66'
Samuel Velasquez Uribe legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
65'
Nicolas Andres Giraldo Urueta schiet op doel maar scoort niet voor Deportes Tolima.
65'
Vanaf rechts mag Yeison Estiven Guzman Gomez een hoekschop nemen voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot.