90+6'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez geeft Independiente Santa Fe een doeltrap.
90+5'
Inworp voor Independiente Santa Fe op de helft van Atlético Huila.
90+4'
Atlético Huila moet opletten als Independiente Santa Fe van scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
90+2'
Doeltrap voor Atlético Huila in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
90'
John Anderson Lerma Longa staat buitenspel. Atlético Huila krijgt een vrije trap tegen.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Neiva.
88'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez geeft Atlético Huila een vrije trap op de eigen helft.
87'
Atlético Huila heeft Andres Felipe Rivera Lozano gewisseld. Brayan Medina neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Diego Andres Corredor Hurtado.
87'
Coach Diego Andres Corredor Hurtado voert noodgedwongen zijn derde wissel door. Bladimir Angulo Castro moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Tomas Diaz.
87'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bladimir Angulo Castro (Atlético Huila).
86'
Bij Atlético Huila bevindt Juan Romero zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez.
83'
Bladimir Angulo Castro deed het voorbereidende werk.
83'
Exneyder Guerrero Quintana brengt de thuisploeg langszij, 2-2.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Huila mag een doeltrap nemen.
81'
Bladimir Angulo Castro (Atlético Huila) krijgt een eerste gele kaart.
81'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez aan de uitploeg.
80'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
79'
De voorzet kwam van Jose Manuel Aja Livchich.
79'
Het staat 1-2, Yeison Moreno (Independiente Santa Fe) scoort met het hoofd.
79'
Independiente Santa Fe mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Christian Camilo Marrugo Rodriguez in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
78'
Trainer Pablo Peirano Pardeiro (Independiente Santa Fe) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Yilmar Andres Velasquez Palacios door Ruben Dario Manjarres Jimenez.
78'
Trainer Pablo Peirano Pardeiro gebruikt zijn vierde wissel. Emerson Geovanny Batalla Martinez wordt door Jairo Ditta vervangen bij de uitploeg.
78'
Bij Independiente Santa Fe komt Juan Mateo Garavito Pelaez er in. Hij vervangt Julian Millan.
77'
Buitenspelpositie voor Yeison Moreno (Independiente Santa Fe) in Estadio Guillermo Plazas Alcid (Neiva).
76'
Buitenspelpositie Juan Romero (Atlético Huila).
75'
Atlético Huila brengt Juan Romero in de plaats van Juan Fernando Caicedo Benitez.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Huila in Neiva.
73'
Gele kaart in Neiva: Luis Alberto Caicedo Medina (Atlético Huila) gaat op de bon bij scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez.
73'
Vrije trap voor Independiente Santa Fe op de helft van Atlético Huila.
72'
Exneyder Guerrero Quintana (Atlético Huila) staat buitenspel.
69'
Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
69'
De uitploeg vervangt Fabian Hector Sambueza door Yeison Moreno.
69'
De eerste wissel van Independiente Santa Fe. Christian Camilo Marrugo Rodriguez komt erin voor Harold Andres Rivera Chavarro in Estadio Guillermo Plazas Alcid.
68'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez kent Atlético Huila een inworp toe op de helft van Independiente Santa Fe.
68'
67'
Ever Augusto Valencia Ruiz neemt de door scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez gegeven hoekschop voor Independiente Santa Fe in Neiva.
65'
Wissel in Neiva: Exneyder Guerrero Quintana vervangt Sebastian Hernandez Mejia bij Atlético Huila.
64'
In Estadio Guillermo Plazas Alcid mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.