90+5'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Atlético Huila een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
In Santiago de Cali krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna toont Blas Yamil Diaz Silva (Atlético Huila) de gele kaart.
90+2'
Vrije trap in Olimpico Pascual Guerrero. Op de helft van Atlético Huila mag América de Cali een vrije trap nemen.
90+1'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Trainer Diego Andres Corredor Hurtado gebruikt zijn vijfde wissel. Bladimir Angulo Castro wordt door Yuber Antonio Mosquera Perea vervangen bij de uitploeg.
90'
Doeltrap voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
90'
De scherpte ontbreekt bij Maicol Sequeda (Atlético Huila). Zijn poging mist doel.
89'
Atlético Huila krijgt van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
87'
Facundo Ezequiel Suarez kopt namens América de Cali op doel, zonder doelpunt als resultaat.
86'
Gele kaart in Santiago de Cali: Juan Camilo Portilla Orozco (América de Cali) gaat op de bon bij scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna.
86'
Juan Camilo Portilla Orozco neemt de door scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna gegeven hoekschop voor América de Cali in Santiago de Cali.
86'
Atlético Huila blokkeert de kopbal van Facundo Ezequiel Suarez (América de Cali) in Santiago de Cali.
85'
Trainer Diego Andres Corredor Hurtado (Atlético Huila) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Andres Felipe Rivera Lozano door John D Mendez.
84'
Atlético Huila brengt Tomas Diaz in de plaats van Faber Andres Gil Mosquera.
83'
Vrije trap voor América de Cali op de helft van Atlético Huila.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
80'
In Olimpico Pascual Guerrero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Wissel in Santiago de Cali: Segundo Victor Ibarbo Guerrero vervangt Cristian Dario Barrios Puerta bij América de Cali.
76'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Darwin Quintero. 1-0!
75'
74'
Atlético Huila krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna in Santiago de Cali.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Huila in Santiago de Cali.
73'
Cristian Dario Barrios Puerta mist het doel en scoort niet voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
72'
Hoekschop voor Atlético Huila in Olimpico Pascual Guerrero. Marcus Vinicius neemt deze vanaf links.
71'
De uitploeg vervangt Sebastian Hernandez Mejia door Exneyder Guerrero Quintana.
70'
Inworp voor Atlético Huila in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
70'
América de Cali krijgt een schietkans via Jorge Ivan Soto Botero, maar scoort niet in Olimpico Pascual Guerrero.
68'
Eerste gele kaart voor Bladimir Angulo Castro (Atlético Huila) in Santiago de Cali.
68'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Pascual Guerrero.
67'
De derde wissel van América de Cali. Darwin Quintero komt erin voor Edwin Cardona in Olimpico Pascual Guerrero.
67'
América de Cali gebruikt de tweede wissel. Facundo Ezequiel Suarez vervangt Adrian Ramos.
66'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
65'
Vergeefse doelpoging Edwin Cardona (América de Cali).
62'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Bladimir Angulo Castro (Atlético Huila) in Olimpico Pascual Guerrero.
61'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft América de Cali een vrije trap op de eigen helft.
61'
Scheidsrechter Juan Pablo Alba Serna geeft Atlético Huila een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van América de Cali.
60'
In Santiago de Cali krijgt Atlético Huila op de eigen helft een vrije trap te nemen.