Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Deportes Tolima een doeltrap.
Een doelpoging van Camilo Andres Charris Martinez (Patriotas Boyacá) in Ibague mist scherpte.
90+6'
Vrije trap voor Patriotas Boyacá op de helft van Deportes Tolima.
90+6'
Inworp Patriotas Boyacá. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Buitenspel Deportes Tolima. Junior Hernandez wordt teruggefloten door scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera.
90+3'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera toont Juan Mera (Deportes Tolima) de gele kaart.
90+2'
Steven Valencia (Patriotas Boyacá) krijgt geel van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Estadio Manuel Murillo Toro en moet oppassen.
90+2'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima, te nemen op de helft van Patriotas Boyacá.
90+1'
Treffer in Estadio Manuel Murillo Toro! Deportes Tolima maakt er 2-1 van. Luis Miranda is de doelpuntenmaker.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera aan de uitploeg.
89'
Deportes Tolima moet opletten als Patriotas Boyacá van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Patriotas Boyacá heeft Kevin Parra gewisseld. Santiago Roa Reyes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Harold Rivera Roa.
88'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Patriotas Boyacá een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
87'
Bij Deportes Tolima bevindt Lucas Gonzalez zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera.
87'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Patriotas Boyacá op een gevaarlijke plek voor Deportes Tolima.
84'
Inworp op de eigen helft voor Patriotas Boyacá.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ibague.
84'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Patriotas Boyacá op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
84'
Juan Valencia kan weer verder bij Patriotas Boyacá.
83'
Trainer Carlos Manuel Cortes Barreiro gebruikt zijn vijfde wissel. Kevin Andres Perez Perez wordt door Jeison Andres Angulo Trujillo vervangen bij de thuisploeg.
82'
Juan Valencia blesseert zich bij Patriotas Boyacá, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Manuel Murillo Toro.
82'
Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Patriotas Boyacá op de eigen helft.
81'
Bij Patriotas Boyacá komt Fabian Banguero er in. Hij vervangt Daniel Mateo Rodas Jimenez.
81'
De eerste wissel van Patriotas Boyacá. Cristian Martinez komt erin voor Ivan David Rivas Mendoza in Estadio Manuel Murillo Toro.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Manuel Murillo Toro.
80'
Trainer Carlos Manuel Cortes Barreiro (Deportes Tolima) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Brayan Gil door Lucas Gonzalez.
79'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Deportes Tolima een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Patriotas Boyacá.
79'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Tolima.
79'
Inworp voor Patriotas Boyacá in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
78'
In Estadio Manuel Murillo Toro mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Deportes Tolima op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Jose Rojas Noguera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ibague.
77'
Carlos Andres Esparragoza Perez (Deportes Tolima) krijgt geel.
75'
De assist kwam van Daniel Mateo Rodas Jimenez.
75'
Doelpunt! Carlos Yesith De Las Salas Simanca maakt 1-1 gelijk in Ibague.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Ibague.
74'
Estadio Manuel Murillo Toro ziet hoe Deportes Tolima een vrije trap tegen krijgt omdat Brayan Gil buitenspel staat.