90+6'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Independiente Santa Fe een doeltrap.
90+5'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft een gele kaart aan Julian Millan (Independiente Santa Fe).
90+4'
In Bogotá krijgt Independiente Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Gele kaart in Bogotá. Jeisson Andres Palacios Murillo is er volgende wedstrijd niet bij voor América de Cali.
90+3'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Daniel Torres geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
90+3'
Independiente Santa Fe is weer compleet nu Marcelo Ortiz weer terug het veld van Estadio Nemesio Camacho El Campin in mag.
90+3'
Marcelo Ortiz raakt geblesseerd bij Independiente Santa Fe en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90+2'
Inworp voor América de Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
90+2'
Inworp voor América de Cali op de helft van Independiente Santa Fe.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor América de Cali in Bogotá.
90+1'
Doelpoging Independiente Santa Fe! Het schot van Daniel Moreno Mosquera gaat niet tussen de palen.
90'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin ziet Jeisson Andres Palacios Murillo (América de Cali) zijn kopbal op doel gered worden door Independiente Santa Fe.
90'
Inworp voor América de Cali in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
89'
Hoekschop voor América de Cali in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Ever Augusto Valencia Ruiz neemt deze vanaf links.
88'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft América de Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
88'
América de Cali mag een hoekschop nemen vanaf links via Ever Augusto Valencia Ruiz in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Edilson Ariza Moreno een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
86'
Doeltrap voor América de Cali in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
86'
Daniel Moreno Mosquera mist het doel en scoort niet voor Independiente Santa Fe.
85'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft América de Cali een vrije trap op de eigen helft.
83'
Wissel in Bogotá: Daniel Moreno Mosquera vervangt Hugo Rodallega bij Independiente Santa Fe.
83'
De vierde wissel van Independiente Santa Fe. Dairon Mosquera Chaverra komt erin voor Jhojan Torres in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
80'
Jhon Wenceslao Melendez Murillo deed het voorbereidende werk.
80'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Francisco Chaverra. Het staat 1-0 in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
79'
Trainer Cesar Alejandro Farias Acosta gebruikt zijn vijfde wissel. Harold Andres Rivera Chavarro wordt door Alexis Zapata vervangen bij de uitploeg.
79'
América de Cali heeft Rodrigo Julian Holgado gewisseld. Adrian Ramos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cesar Alejandro Farias Acosta.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. América de Cali mag een doeltrap nemen.
79'
Doelpoging Independiente Santa Fe! Het schot van Hugo Rodallega gaat niet tussen de palen in Bogotá.
77'
Harold Andres Rivera Chavarro (América de Cali) krijgt een eerste gele kaart.
77'
Vrije trap in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Op de helft van América de Cali mag Independiente Santa Fe een vrije trap nemen.
76'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent Independiente Santa Fe een inworp toe op de helft van América de Cali.
75'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft América de Cali een doeltrap.
75'
Daniel Torres mist het doel en scoort niet voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
75'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
74'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
72'
Independiente Santa Fe blokkeert de kopbal van Andres Mosquera (América de Cali) in Bogotá.
71'
Independiente Santa Fe moet opletten als América de Cali van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.