90+3'
Vanaf links mag Andres Amaya een hoekschop nemen voor Deportivo Pasto in Estadio La Independencia.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Steven Camargo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tunja.
90+1'
Vrije trap voor Deportivo Pasto op de helft van Patriotas Boyacá.
90+1'
In Estadio La Independencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pasto in Tunja.
89'
In Tunja krijgt Patriotas Boyacá op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Inworp voor Deportivo Pasto op de helft van Patriotas Boyacá.
88'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft een inworp aan Deportivo Pasto op de eigen helft in Estadio La Independencia.
87'
Buitenspelpositie Johan Camilo Campana Barrera (Deportivo Pasto).
86'
De uitploeg wisselt Santiago Trellez voor Duvan Riascos.
86'
De uitploeg vervangt Christian Mafla door Jerson Andres Malagon Piracun.
86'
Deportivo Pasto gebruikt de derde wissel. Johan Camilo Campana Barrera vervangt Santiago Gomez.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
82'
Scheidsrechter Steven Camargo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Gustavo Charrupi schiet op doel maar scoort niet voor Deportivo Pasto.
80'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Patriotas Boyacá in Tunja.
80'
Een doelpoging van Israel Alba Marin (Deportivo Pasto) in Tunja mist scherpte.
79'
78'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Deportivo Pasto een doeltrap.
78'
Een doelpoging van Ivan David Rivas Mendoza (Patriotas Boyacá) mist scherpte.
77'
Deportivo Pasto krijgt van scheidsrechter Steven Camargo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Cristian Camilo Arrieta Medina (Deportivo Pasto) doet weer mee in Estadio La Independencia.
76'
Kevin Alexander Londono Asprilla deed het voorbereidende werk.
76'
Deportivo Pasto loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Santiago Gomez in Tunja.
75'
Camilo Andres Ayala Quintero vervangt Cristian Camilo Arrieta Medina bij de uitploeg.
74'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Cristian Camilo Arrieta Medina (Deportivo Pasto).
73'
Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van Patriotas Boyacá mag Deportivo Pasto een vrije trap nemen.
73'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Patriotas Boyacá een vrije trap op de eigen helft.
72'
Inworp Deportivo Pasto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Marco Espindola (Deportivo Pasto) krijgt geel.
71'
Doeltrap voor Deportivo Pasto in Estadio La Independencia.
71'
Kans voor Patriotas Boyacá in Estadio La Independencia! De kopbal van Daniel Mateo Rodas Jimenez mist het doel.
71'
Juan Sierra neemt de door scheidsrechter Steven Camargo gegeven hoekschop voor Patriotas Boyacá in Tunja.
70'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Patriotas Boyacá op de eigen helft.
68'
Bij Deportivo Pasto komt Andres Amaya er in. Hij vervangt Diego Chavez.
67'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Carlos Yesith De Las Salas Simanca geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
67'
67'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
67'
Kopbal richting doel! Daniel Mateo Rodas Jimenez (Patriotas Boyacá) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Tunja.