90+6'
Scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada kent Deportivo Pasto een inworp toe op de helft van La Equidad.
90+5'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada aan de thuisploeg.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
90+4'
Johan Rojas Echavarria mist het doel en scoort niet voor La Equidad in Estadio Departamental Libertad.
90+3'
Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Liz Mair Suarez Tejada een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
90+1'
Gele kaart. Nicolas Gil Uribe (Deportivo Pasto) gaat op de bon.
90'
Buitenspelpositie voor Diego Castillo (La Equidad) in Estadio Departamental Libertad (Pasto).
89'
Inworp voor La Equidad in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
88'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pasto.
88'
Deportivo Pasto heeft Gustavo Charrupi gewisseld. Duvan Riascos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Atilano Florentin.
87'
La Equidad gebruikt de vijfde wissel. Juan Diego Ceballos Cardona vervangt Kevin Stiven Viveros Rodallega.
87'
Trainer Gustavo Atilano Florentin (Deportivo Pasto) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Israel Alba Marin door Fabian Villa.
87'
De uitploeg wisselt Kevin David Salazar Chiquiza voor Diego Castillo.
83'
De assist kwam van Andres Correa Valencia.
83'
Leiner de Jesus Escalante Escorcia legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 2-3.
83'
Santiago Gomez (Deportivo Pasto) staat buitenspel in Pasto, gezien door scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada.
82'
Scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
82'
La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada op de helft van Deportivo Pasto.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Liz Mair Suarez Tejada een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
80'
In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Trainer Gustavo Atilano Florentin gebruikt zijn eerste wissel. Santiago Trellez wordt door David Contreras Angulo vervangen bij de thuisploeg.
79'
Buitenspel van de uitploeg.
79'
Deportivo Pasto blokkeert de kopbal van Jaison Eli Mina Chara (La Equidad) in Pasto.
78'
Vanaf rechts mag Johan Rojas Echavarria een hoekschop nemen voor La Equidad in Estadio Departamental Libertad.
77'
La Equidad mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Johan Rojas Echavarria in Estadio Departamental Libertad.
75'
Inworp voor Deportivo Pasto op de helft van La Equidad.
74'
Scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Pasto mag een doeltrap nemen.
71'
Doeltrap voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad.
70'
Deportivo Pasto krijgt van scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Buitenspel Deportivo Pasto. Kevin Alexander Londono Asprilla wordt teruggefloten door scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada.
69'
Scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada geeft La Equidad een doeltrap.
68'
De uitploeg vervangt Andres Salazar door Leiner de Jesus Escalante Escorcia.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pasto in Pasto.
66'
Hoekschop voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad. Israel Alba Marin neemt deze vanaf rechts.
65'
Arbiter Liz Mair Suarez Tejada kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
64'
Johan Rojas Echavarria neemt de door scheidsrechter Liz Mair Suarez Tejada gegeven hoekschop voor La Equidad in Pasto.