90+5'
Jonathan Marulanda Vasquez (Deportivo Cali) is weer terug binnen de lijnen.
90+4'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jonathan Marulanda Vasquez (Deportivo Cali).
90+3'
Bij Envigado FC wordt Daniel Arcila met rood van het veld gestuurd.
90+3'
In Santiago de Cali krijgt Deportivo Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Envigado FC in Santiago de Cali.
90+1'
Inworp voor Deportivo Cali op de helft van Envigado FC.
90'
Vrije trap voor Envigado FC op de helft van Deportivo Cali.
90'
Envigado FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Deportivo Cali.
90'
Inworp op de eigen helft voor Envigado FC.
88'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Envigado FC, te nemen op de helft van Deportivo Cali.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Envigado FC mag een doeltrap nemen.
87'
87'
Envigado FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Juan Ruiz in Estadio Deportivo Cali.
86'
In Estadio Deportivo Cali mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Deportivo Cali.
85'
Deportivo Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Envigado FC.
85'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono toont Alejandro Rodriguez Baena (Deportivo Cali) de gele kaart.
85'
Inworp voor Deportivo Cali in de buurt van het vijandige doel in Estadio Deportivo Cali.
84'
Deportivo Cali brengt Andres Felipe Andrade Torres in de plaats van Fredy Montero.
84'
Wissel in Santiago de Cali: Javier Arley Reina Calvo vervangt Jarlan Barrera bij Deportivo Cali.
83'
Doeltrap voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
81'
Inworp voor Envigado FC op de helft van Deportivo Cali.
81'
80'
Envigado FC gebruikt de vijfde wissel. Yeison Moreno vervangt William Camilo Hurtado Ortiz.
80'
De vierde wissel van Envigado FC. Daniel Arcila komt erin voor Luiz Diaz in Estadio Deportivo Cali.
80'
Envigado FC heeft Carlos Mario Arboleda Ampudia gewisseld. Didier Palacios neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Alexis Marquez Restrepo.
79'
In Santiago de Cali krijgt Envigado FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Envigado FC is weer compleet nu Joan Parra weer terug het veld van Estadio Deportivo Cali in mag.
77'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Joan Parra (Envigado FC) in Estadio Deportivo Cali.
76'
Jarlan Barrera met de assist.
76'
Jose Carlos Caldera Alvis scoort met het hoofd en brengt Deportivo Cali verder op voorsprong. 2-0.
76'
Vanaf rechts mag Jarlan Barrera een hoekschop nemen voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali.
75'
De thuisploeg vervangt Andrey Estupinan Quinones door Fabian Castillo.
74'
Arbiter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Deportivo Cali op de eigen helft.
74'
De poging van Juan Ruiz (Envigado FC) mist doel in Estadio Deportivo Cali.
74'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Envigado FC op een gevaarlijke plek voor Deportivo Cali.
67'
Inworp Deportivo Cali. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.