90+4'
Inworp voor Junior FC op de helft van Deportivo Cali.
90+4'
In Estadio Deportivo Cali mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
In Santiago de Cali kan Marco Johnier Perez Murillo (Junior FC) weer verder.
90+3'
90+2'
Marco Johnier Perez Murillo (Junior FC) raakt geblesseerd in Santiago de Cali. Scheidsrechter Wilmar Roldan legt de wedstrijd even stil.
90'
Junior FC krijgt van scheidsrechter Wilmar Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
In Santiago de Cali krijgt Deportivo Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
De vierde wissel van Deportivo Cali. Andres Felipe Andrade Torres komt erin voor Jonathan Marulanda Vasquez in Estadio Deportivo Cali.
84'
Junior FC brengt Marco Johnier Perez Murillo in de plaats van Carlos Bacca.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Junior FC mag een doeltrap nemen.
82'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Deportivo Cali, te nemen op de helft van Junior FC.
82'
Vergeefse doelpoging Vladimir Hernandez (Junior FC) in Estadio Deportivo Cali.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
80'
Deportivo Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Junior FC.
80'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Junior FC op de eigen helft in Estadio Deportivo Cali.
79'
Inworp Deportivo Cali. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Cali.
74'
Junior FC moet opletten als Deportivo Cali van scheidsrechter Wilmar Roldan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Deportivo Cali een inworp toe op de helft van Junior FC.
73'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
72'
Inworp voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali op de eigen helft.
72'
De thuisploeg wisselt Alexander Mejia voor Gian Franco Cabezas Rodriguez.
72'
Bij Deportivo Cali komt Javier Arley Reina Calvo er in. Hij vervangt Jarlan Barrera.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Cali in Santiago de Cali.
69'
Inworp voor Deportivo Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Cali.
68'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
66'
65'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Junior FC op de eigen helft.
64'
Wissel in Santiago de Cali: Homer Enrique Martinez Yepez vervangt Luis Gonzalez bij Junior FC.
64'
Vrije trap voor Junior FC op de helft van Deportivo Cali.
61'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een doeltrap.
60'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Junior FC in Santiago de Cali.
59'
59'
Deportivo Cali gebruikt de eerste wissel. Fabian Castillo vervangt Juan Cordoba.
58'
Doeltrap voor Junior FC in Estadio Deportivo Cali.
57'
In Estadio Deportivo Cali mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56'
Junior FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Deportivo Cali.