90+6'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Rionegro Águilas een inworp toe op de helft van Boyacá Chicó FC.
90+6'
Doeltrap voor Rionegro Águilas in Estadio La Independencia.
90+6'
Doelpoging Boyacá Chicó FC! Het schot van Henry Junior Plazas Mendoza gaat niet tussen de palen in Tunja.
90+4'
Vrije trap voor Boyacá Chicó FC op de helft van Rionegro Águilas.
90+4'
Johan Sebastian Rodriguez Cordoba gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
90+1'
Anthony Vásquez (Rionegro Águilas) staat buitenspel in Tunja, gezien door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
89'
Eerste gele kaart voor Javier Mena (Rionegro Águilas) in Tunja.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio La Independencia.
88'
In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Boyacá Chicó FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes op de helft van Rionegro Águilas.
87'
86'
Blessure voor Jesus David Rivas Hernandez (Rionegro Águilas). Juan Pablo Diaz Ospina komt voor hem het veld in.
86'
Jesus David Rivas Hernandez raakt geblesseerd bij Rionegro Águilas en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
86'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Boyacá Chicó FC een inworp toe op de helft van Rionegro Águilas.
85'
Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van Rionegro Águilas mag Boyacá Chicó FC een vrije trap nemen.
83'
Goal in Tunja! Rionegro Águilas neemt een 1-2 voorsprong via een benutte strafschop van Jesus David Rivas Hernandez.
80'
Boyacá Chicó FC krijgt een schietkans via Jacobo Pimentel Betancourt, maar scoort niet in Estadio La Independencia.
79'
Boyacá Chicó FC krijgt van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Boyacá Chicó FC op de eigen helft in Estadio La Independencia.
78'
Inworp voor Rionegro Águilas op de helft van Boyacá Chicó FC.
78'
Rionegro Águilas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fredy Salazar in Estadio La Independencia.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tunja.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Tunja.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
74'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia op de eigen helft.
73'
Trainer Jhon Jaime Gomez gebruikt zijn vierde wissel. Wilmar Alexander Cruz Moreno wordt door Jacobo Pimentel Betancourt vervangen bij de thuisploeg.
73'
Boyacá Chicó FC heeft Louis Angelo Pena Puentes gewisseld. Adrian Valencia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jhon Jaime Gomez.
72'
Buitenspelpositie voor Louis Angelo Pena Puentes (Boyacá Chicó FC) in Estadio La Independencia (Tunja).
72'
Boyacá Chicó FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes in Tunja.
70'
Jose Contreras (Rionegro Águilas) krijgt een eerste gele kaart.
70'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een gele kaart aan Victor Andres Moreno Cordoba (Rionegro Águilas).
69'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Boyacá Chicó FC op een gevaarlijke plek voor Rionegro Águilas.
69'
Inworp Rionegro Águilas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Een speler van Rionegro Águilas staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes teruggefloten.
67'
De uitploeg wisselt Joaquin Varela Romero voor Johan Sebastian Rodriguez Cordoba.
67'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Boyacá Chicó FC een doeltrap.
66'
In Estadio La Independencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.