90+4'
Jaguares de Córdoba krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Independiente Santa Fe.
90+3'
Dairon Mosquera Chaverra (Independiente Santa Fe) krijgt geel van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez in Estadio Jaraguay en moet oppassen.
90+3'
In Monteria krijgt Jaguares de Córdoba op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
90+3'
Hoekschop voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay. Luis Mosquera neemt deze vanaf rechts.
90+2'
Luis Mosquera neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Jaguares de Córdoba in Monteria.
90'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez aan de thuisploeg.
89'
De vijfde wissel van Jaguares de Córdoba. Carlos Pajaro komt erin voor Wilson David Morelo Lopez in Estadio Jaraguay.
89'
Jaguares de Córdoba heeft Pablo Jose Rojas Cardales gewisseld. Jader Antonio Maza Rodriguez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Julio Enrique Mendez Álvarez.
89'
Inworp Jaguares de Córdoba. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
88'
88'
Independiente Santa Fe mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Frank Castaneda in Estadio Jaraguay.
83'
83'
De poging van Luis Mosquera (Jaguares de Córdoba) mist doel.
83'
Vergeefse doelpoging Wilson David Morelo Lopez (Jaguares de Córdoba) in Estadio Jaraguay.
82'
Inworp voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
81'
Ivan Rene Scarpeta Silgado (Independiente Santa Fe) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
81'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba op een gevaarlijke plek voor Independiente Santa Fe.
80'
Doeltrap voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.
79'
Vanaf rechts mag Luis Mosquera een hoekschop nemen voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.
78'
Arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba op de eigen helft.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Monteria.
77'
De scherpte ontbreekt bij Julian Esteban Anaya Zea (Jaguares de Córdoba). Zijn poging mist doel in Monteria.
76'
Trainer Julio Enrique Mendez Álvarez gebruikt zijn derde wissel. Kahiser Lenis wordt door Luis Mosquera vervangen bij de thuisploeg.
74'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares de Córdoba mag een doeltrap nemen.
73'
Daniel Moreno Mosquera mist het doel en scoort niet voor Independiente Santa Fe in Estadio Jaraguay.
72'
Independiente Santa Fe moet opletten als Jaguares de Córdoba van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Jaguares de Córdoba een doeltrap.
71'
Doelpoging Independiente Santa Fe! Het schot van Daniel Moreno Mosquera gaat niet tussen de palen in Monteria.
70'
Enrique Carlos Serje Orozco (Jaguares de Córdoba) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Monteria.
70'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Santa Fe.
69'
Frank Castaneda neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Independiente Santa Fe in Monteria.
67'
Het spel ligt even stil: Enrique Carlos Serje Orozco (Jaguares de Córdoba) is geblesseerd.
66'
Independiente Santa Fe gebruikt de vijfde wissel. Santiago Mora vervangt Juan Camilo Aristizabal Gomez.
65'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
65'
De scherpte ontbreekt bij Daniel Moreno Mosquera (Independiente Santa Fe). Zijn poging mist doel.
62'
62'
In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.