90+4'
Arbiter Diego Alejandro Ruiz Casas kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba op de eigen helft.
90+3'
Inworp voor Deportivo Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Monteria.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
90+2'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas geeft Deportivo Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jaguares de Córdoba.
90+2'
Inworp voor Deportivo Cali op de helft van Jaguares de Córdoba.
90+1'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas geeft Deportivo Cali een doeltrap.
90+1'
Luis Mosquera mist het doel en scoort niet voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.
90'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba, te nemen op de helft van Deportivo Cali.
88'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Cali.
88'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Trainer Julio Enrique Mendez Álvarez (Jaguares de Córdoba) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Yilber Arboleda Quinones door Exneyder Guerrero Quintana.
86'
Buitenspel Jaguares de Córdoba.
85'
De vierde wissel van Deportivo Cali. Freilin Moreno komt erin voor Fredy Montero in Estadio Jaraguay.
84'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas legt de wedstrijd even stil om Fredy Montero (Deportivo Cali) aan een blessure te laten behandelen in Monteria.
82'
82'
Deportivo Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas op de helft van Jaguares de Córdoba.
81'
Trainer Julio Enrique Mendez Álvarez (Jaguares de Córdoba) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Darwin Zamir Andrade Marmolejo door Jader Antonio Maza Rodriguez.
81'
Inworp Deportivo Cali. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Cali in Monteria.
76'
In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas geeft een inworp aan Deportivo Cali op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
74'
Deportivo Cali brengt Jaider Moreno in de plaats van Juan Cordoba.
73'
Trainer Julio Enrique Mendez Álvarez gebruikt zijn tweede wissel. Elian David Villalobos Miranda wordt door Luis Mosquera vervangen bij de thuisploeg.
73'
Jaguares de Córdoba heeft Duvan Rodriguez Urango gewisseld. Kahiser Lenis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Julio Enrique Mendez Álvarez.
73'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Diego Alejandro Ruiz Casas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
70'
Jaguares de Córdoba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas in Monteria.
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
68'
De poging van Wilson David Morelo Lopez (Jaguares de Córdoba) mist doel in Estadio Jaraguay.
67'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Jaguares de Córdoba in de buurt van het doel van Deportivo Cali.
67'
Inworp voor Jaguares de Córdoba op de helft van Deportivo Cali.
66'
Bij Deportivo Cali komt Yulian Andres Gomez Mosquera er in. Hij vervangt Alexander Mejia.
66'
Wissel in Monteria: Fabian Castillo vervangt Jarlan Barrera bij Deportivo Cali.
65'
Jaguares de Córdoba krijgt van scheidsrechter Diego Alejandro Ruiz Casas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64'
Vergeefse doelpoging Yilber Arboleda Quinones (Jaguares de Córdoba) in Estadio Jaraguay.
63'
63'
De scherpte ontbreekt bij Duvan Rodriguez Urango (Jaguares de Córdoba). Zijn poging mist doel.
60'
Pablo Jose Rojas Cardales met de assist.
60'
De thuisploeg komt langszij dankzij een kopbal van Enrique Carlos Serje Orozco. 1-1!
60'
Vanaf links mag Pablo Jose Rojas Cardales een hoekschop nemen voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.