90+8'
Inworp Atlético Bucaramanga. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Doelpuntenmaker Freddy Hinestroza Arias maakt er vanaf elf meter 2-3 van en verkleint hiermee de achterstand.
90+6'
Scheidsrechter Steven Camargo toont Rafael Uzcategui (Boyacá Chicó FC) de gele kaart.
90+4'
Inworp voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez op de eigen helft.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Boyacá Chicó FC mag een doeltrap nemen.
90'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Boyacá Chicó FC mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
89'
Victor Perea met de assist.
89'
De uitploeg zit op rozen als Sebastian Jose Colon Guerra de score uitbouwt naar 1-3 in Estadio Alfonso Lopez.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Alfonso Lopez.
88'
Boyacá Chicó FC gebruikt de derde wissel. Sebastian Jose Colon Guerra vervangt Kevin Andrey Londono.
88'
Atlético Bucaramanga heeft Aldair Gutierrez gewisseld. Santiago Jimenez Mejia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rafael Edgar Dudamel Ochoa.
87'
Aldair Gutierrez incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Atlético Bucaramanga.
87'
Eerste gele kaart voor Eder Orjuela (Boyacá Chicó FC) in Bucaramanga.
86'
Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Estadio Alfonso Lopez.
85'
Inworp op de eigen helft voor Atlético Bucaramanga.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
84'
Inworp voor Boyacá Chicó FC op de helft van Atlético Bucaramanga.
84'
83'
Victor Perea vervangt Louis Angelo Pena Puentes bij de uitploeg.
83'
Estefano Arango Gonzalez (Atlético Bucaramanga) krijgt een eerste gele kaart.
82'
In Bucaramanga krijgt Boyacá Chicó FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft een inworp aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Alfonso Lopez.
81'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Boyacá Chicó FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
Louis Angelo Pena Puentes (Boyacá Chicó FC) krijgt geel.
80'
Atlético Bucaramanga krijgt van scheidsrechter Steven Camargo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Boyacá Chicó FC een doeltrap.
79'
Een doelpoging van Carlos Alberto Romana Mena (Atlético Bucaramanga) in Bucaramanga mist scherpte.
79'
Boyacá Chicó FC moet opletten als Atlético Bucaramanga van scheidsrechter Steven Camargo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Inworp voor Atlético Bucaramanga ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bucaramanga.
77'
De assist kwam van Wilmar Alexander Cruz Moreno.
77'
Boyacá Chicó FC komt op een 1-2 voorsprong in Bucaramanga via Juan Arce!
75'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Boyacá Chicó FC in de buurt van het doel van Atlético Bucaramanga.
75'
Boyacá Chicó FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Steven Camargo op de helft van Atlético Bucaramanga.
74'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Boyacá Chicó FC op de eigen helft.
73'
Juan Arce gaat in het boekje van de scheidsrechter.
73'
Atlético Bucaramanga mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
De thuisploeg vervangt Fabian Hector Sambueza door Estefano Arango Gonzalez.
72'
Trainer Rafael Edgar Dudamel Ochoa gebruikt zijn derde wissel. Daniel Mosquera wordt door Misael Smith Martinez Olivella vervangen bij de thuisploeg.
71'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft.