90+4'
Alianza FC Valledupar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan op de helft van Atlético Bucaramanga.
90+1'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een inworp aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft in Estadio Alfonso Lopez.
87'
Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
85'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Alianza FC Valledupar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlético Bucaramanga.
85'
Juan David Rodriguez Rico (Atlético Bucaramanga) krijgt geel van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Estadio Alfonso Lopez en moet oppassen.
78'
Alianza FC Valledupar gebruikt de vijfde wissel. Joel Jesus Contreras Torres vervangt Pedro Camilo Franco Ulloa.
78'
Trainer Rafael Edgar Dudamel Ochoa (Atlético Bucaramanga) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Edgard Enrique Camargo Rodriguez door Jefferson Mena Palacios.
78'
De thuisploeg wisselt Jhon Emerson Cordoba Mosquera voor Misael Smith Martinez Olivella.
71'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
71'
De poging van Santiago Orozco (Alianza FC Valledupar) mist doel in Estadio Alfonso Lopez.
69'
Bij Atlético Bucaramanga komt Aldair Gutierrez er in. Hij vervangt Bayron Duarte.
69'
De thuisploeg vervangt Estefano Arango Gonzalez door Freddy Hinestroza Arias.
68'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een inworp aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Alfonso Lopez.
66'
Edgard Enrique Camargo Rodriguez (Atlético Bucaramanga) krijgt geel van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Estadio Alfonso Lopez en moet oppassen.
66'
Vrije trap voor Alianza FC Valledupar op de helft van Atlético Bucaramanga.
64'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een gele kaart aan Emerson Geovanny Batalla Martinez (Alianza FC Valledupar).
62'
Trainer Hubert Antonio Bodhert Barrios gebruikt zijn vierde wissel. Jesus Munoz wordt door Mayer Gil vervangen bij de uitploeg.
62'
Wissel in Bucaramanga: Ruyery Blanco vervangt Michael Rangel bij Alianza FC Valledupar.
62'
Joider Micolta Piedahita vervangt Ricardo Luis Marquez Gonzalez bij de thuisploeg.
60'
59'
57'
In Bucaramanga krijgt Atlético Bucaramanga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57'
54'
Eerste gele kaart voor Pedro Camilo Franco Ulloa (Alianza FC Valledupar) in Bucaramanga.
53'
Alianza FC Valledupar schiet tussen de palen, maar Emerson Geovanny Batalla Martinez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
52'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
52'
Juan Camilo Mosquera neemt de door scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan gegeven hoekschop voor Atlético Bucaramanga in Bucaramanga.
50'
Vanaf links mag Ruben Dario Manjarres Jimenez een hoekschop nemen voor Alianza FC Valledupar in Estadio Alfonso Lopez.
48'
Inworp voor Atlético Bucaramanga ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bucaramanga.
48'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan toont Jean Colorado (Atlético Bucaramanga) de gele kaart.
48'
Gele kaart. Santiago Orozco (Alianza FC Valledupar) gaat op de bon.
46'
Alianza FC Valledupar heeft Jair Andres Castillo Leon gewisseld. Santiago Orozco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hubert Antonio Bodhert Barrios.
46'
De eerste wissel van Alianza FC Valledupar. Ruben Dario Manjarres Jimenez komt erin voor Royscer Rafael Colpa Bolano in Estadio Alfonso Lopez.
45+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bucaramanga.
44'
Juan David Rodriguez Rico met de assist.
44'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Jean Colorado. 1-0!
43'
Atlético Bucaramanga moet uitkijken als Alianza FC Valledupar een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Alfonso Lopez.
42'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent Alianza FC Valledupar een inworp toe op de helft van Atlético Bucaramanga.
41'
In Estadio Alfonso Lopez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.