Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Deportes Tolima een doeltrap.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Edwin Andres Torres Palacio (Atlético Nacional). Zijn poging mist doel in Medellin.
90+2'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent een vrije trap toe aan Atlético Nacional op een gevaarlijke plek voor Deportes Tolima.
90+2'
Marlon Aldair Torres Obeso (Deportes Tolima) krijgt een eerste gele kaart.
90+2'
Pablo Ceppelini neemt de door scheidsrechter Edilson Ariza Moreno gegeven hoekschop voor Atlético Nacional in Medellin.
88'
Vrije trap voor Atlético Nacional op de helft van Deportes Tolima.
88'
Luis Miranda (Deportes Tolima) krijgt geel.
86'
Juan Arias maakt een ongelukkig eigen doelpunt en brengt zo de stand op 3-1.
86'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Atanasio Girardot op de eigen helft.
86'
In Medellin krijgt Deportes Tolima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
De assist kwam van Pablo Ceppelini.
84'
Doelpunt met het hoofd! Andres Salazar Osorio (Atlético Nacional) bouwt de score verder uit in Estadio Atanasio Girardot tot 3-0.
84'
Atlético Nacional mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pablo Ceppelini in Estadio Atanasio Girardot.
84'
Hoekschop voor Atlético Nacional in Estadio Atanasio Girardot. Pablo Ceppelini neemt deze vanaf rechts.
83'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno kent Atlético Nacional een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
82'
Gele kaart in Medellin: Leider Riascos (Deportes Tolima) gaat op de bon bij scheidsrechter Edilson Ariza Moreno.
81'
Leider Riascos (Deportes Tolima) bevindt zich in buitenspelpositie.
81'
80'
Wissel in Medellin: Andres Salazar Osorio vervangt Daniel Andres Mantilla Ossa bij Atlético Nacional.
80'
De thuisploeg vervangt Alvaro Anyiver Angulo Mosquera door Samuel Velasquez Uribe.
79'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Tolima.
78'
76'
Atlético Nacional mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Estadio Atanasio Girardot ziet hoe Leider Riascos op doel schiet, maar niet scoort voor Deportes Tolima.
75'
Scheidsrechter Edilson Ariza Moreno geeft Deportes Tolima een vrije trap op de eigen helft.
74'
Buitenspel Atlético Nacional. Edwin Andres Torres Palacio wordt teruggefloten.
74'
Doeltrap voor Atlético Nacional in Estadio Atanasio Girardot.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Atanasio Girardot.
72'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Medellin.
71'
De thuisploeg wisselt Joan Sebastian Castro Dinas voor Edwin Andres Torres Palacio.
70'
Leider Riascos vervangt Alex Castro bij de uitploeg.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
70'
De scherpte ontbreekt bij Emilio Aristizabal (Atlético Nacional). Zijn poging mist doel.
69'
Vanaf links mag Pablo Ceppelini een hoekschop nemen voor Atlético Nacional in Estadio Atanasio Girardot.
68'
Inworp voor Atlético Nacional ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Medellin.
68'
Pech voor Atlético Nacional. Pablo Ceppelini treft de lat met zijn kopbal.
67'
Inworp voor Atlético Nacional in de buurt van het vijandige doel in Estadio Atanasio Girardot.
65'
Inworp Deportes Tolima. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65'
Atlético Nacional krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edilson Ariza Moreno in Medellin.