90+7'
Vanaf rechts mag Ever Augusto Valencia Ruiz een hoekschop nemen voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
90+6'
Jaison Eli Mina Chara (La Equidad) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+5'
Scheidsrechter Miguel Roldan kent een vrije trap toe aan América de Cali, te nemen op de helft van La Equidad.
90+5'
La Equidad gebruikt de vijfde wissel. Jaison Eli Mina Chara vervangt Kevin Stiven Viveros Rodallega.
90+5'
Scheidsrechter Miguel Roldan geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
90+4'
La Equidad krijgt een schietkans via Juan Alejandro Mahecha Molina, maar scoort niet in Olimpico Pascual Guerrero.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
90+1'
Scheidsrechter Miguel Roldan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Bleiner David Agron vervangt Andres Correa Valencia bij de uitploeg.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Santiago de Cali.
90'
Doelpoging América de Cali! Het schot van Harold Andres Rivera Chavarro gaat niet tussen de palen.
89'
Ever Augusto Valencia Ruiz neemt de door scheidsrechter Miguel Roldan gegeven hoekschop voor América de Cali in Santiago de Cali.
88'
In Santiago de Cali kan Esneyder Mena Perea (América de Cali) weer verder.
86'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Esneyder Mena Perea (América de Cali).
86'
Hoekschop voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero. Ever Augusto Valencia Ruiz neemt deze vanaf links.
85'
Inworp voor América de Cali ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Cali.
85'
Scheidsrechter Miguel Roldan geeft América de Cali een doeltrap.
85'
De poging van Johan Rojas Echavarria (La Equidad) mist doel in Olimpico Pascual Guerrero.
84'
Trainer Cesar Alejandro Farias Acosta (América de Cali) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Marcos David Mina Lucumi door Rodrigo Julian Holgado.
84'
Inworp voor La Equidad in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
82'
Marcos David Mina Lucumi schiet op doel maar scoort niet voor América de Cali.
82'
América de Cali krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Roldan op de helft van La Equidad.
82'
Arbiter Miguel Roldan kent een vrije trap toe aan América de Cali op de eigen helft.
82'
De uitploeg incasseert geel op naam van Elen Joshep Ricardo Ochoa.
81'
Scheidsrechter Miguel Roldan kent La Equidad een inworp toe op de helft van América de Cali.
81'
La Equidad schiet tussen de palen, maar David Andres Camacho Valencia ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
80'
La Equidad mag een hoekschop nemen vanaf links via Johan Rojas Echavarria in Olimpico Pascual Guerrero.
80'
Olimpico Pascual Guerrero ziet hoe Andres Correa Valencia op doel schiet, maar niet scoort voor La Equidad.
80'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
79'
La Equidad brengt Jose David Lloreda Guevara in de plaats van Felipe Acosta Bayer.
79'
Bij La Equidad komt David Andres Camacho Valencia er in. Hij vervangt Amaury Torralvo Polo.
79'
Trainer Alexis Enrique Garcia Vega gebruikt zijn eerste wissel. Juan Diego Ceballos Cardona wordt door Juan Alejandro Mahecha Molina vervangen bij de uitploeg.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
78'
Doelpoging América de Cali! Het schot van Oscar Javier Hernandez Nino gaat niet tussen de palen in Santiago de Cali.
77'
Jeisson Andres Palacios Murillo (América de Cali) staat buitenspel.
77'
Doeltrap voor La Equidad in Olimpico Pascual Guerrero.
76'
América de Cali krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Roldan in Santiago de Cali.
76'
La Equidad is weer compleet nu Daniel Eduardo Polanco Garcia weer terug het veld van Olimpico Pascual Guerrero in mag.
74'
Daniel Eduardo Polanco Garcia van La Equidad is geblesseerd en het spel ligt even stil.
73'
La Equidad krijgt van scheidsrechter Miguel Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.