Inworp voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero op de eigen helft.
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
90+6'
De poging van Santiago Trellez (Deportivo Pasto) mist doel in Olimpico Pascual Guerrero.
90+5'
Inworp Deportivo Pasto. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Deportivo Pasto is weer compleet nu Nicolas Gil Uribe weer terug het veld in mag.
90+5'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
90+4'
Nicolas Gil Uribe van Deportivo Pasto is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. América de Cali mag een doeltrap nemen.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Christian Mafla (Deportivo Pasto). Zijn poging mist doel in Santiago de Cali.
90+3'
Doeltrap voor Deportivo Pasto in Olimpico Pascual Guerrero.
90+3'
Doelpoging América de Cali! Het schot van Alexis Zapata gaat niet tussen de palen in Santiago de Cali.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
90'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft América de Cali een doeltrap.
90'
Kevin Alexander Londono Asprilla mist het doel en scoort niet voor Deportivo Pasto in Olimpico Pascual Guerrero.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pasto in Santiago de Cali.
90'
Edwin Alexis Velasco Uzuriaga met de kopkans! Geen doelpunt voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Pascual Guerrero.
88'
Schot op doel van Christian Mafla. Maar zonder doelpunt voor Deportivo Pasto als gevolg.
88'
Arbiter David Espinosa Lopera kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
87'
In Santiago de Cali kan David Contreras Angulo (Deportivo Pasto) weer verder.
85'
Het spel ligt even stil: David Contreras Angulo (Deportivo Pasto) is geblesseerd.
84'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto, te nemen op de helft van América de Cali.
84'
84'
Daniel Eduardo Bocanegra Ortiz mist het doel en scoort niet voor América de Cali.
83'
Trainer Rene Rosero (Deportivo Pasto) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Gustavo Charrupi door Andres Amaya.
82'
Trainer Cesar Alejandro Farias Acosta (América de Cali) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ever Augusto Valencia Ruiz door Andres Mosquera.
82'
Trainer Cesar Alejandro Farias Acosta gebruikt zijn derde wissel. Cristian Dario Barrios Puerta wordt door Michael Barrios vervangen bij de thuisploeg.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter David Espinosa Lopera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
80'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
78'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pasto.
76'
Victor Danilo Mejia Mina (Deportivo Pasto) krijgt een eerste gele kaart.
76'
Hoekschop voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero. Ever Augusto Valencia Ruiz neemt deze vanaf rechts.
76'
Alexis Zapata vervangt Edwar Lopez bij de thuisploeg.
75'
América de Cali krijgt van scheidsrechter David Espinosa Lopera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Deportivo Pasto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera in Santiago de Cali.
72'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft een inworp aan América de Cali op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.