90+5'
In Valledupar krijgt Alianza FC Valledupar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Jaguares de Córdoba.
90+4'
Alianza FC Valledupar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op de helft van Jaguares de Córdoba.
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valledupar.
90+3'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft een inworp aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+3'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Jaguares de Córdoba een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alianza FC Valledupar.
90+2'
Luciano Alejandro Ospina Londono (Alianza FC Valledupar) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Valledupar.
90+2'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Jaguares de Córdoba een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Jaguares de Córdoba brengt Jader Antonio Maza Rodriguez in de plaats van Darwin Zamir Andrade Marmolejo.
89'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Luciano Alejandro Ospina Londono (Alianza FC Valledupar).
88'
Buitenspel Jaguares de Córdoba.
88'
Arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba op de eigen helft.
86'
Het voorbereidende werk werd verricht door Michael Rangel.
86'
Emerson Geovanny Batalla Martinez legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
85'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Valledupar.
85'
Kahiser Lenis neemt de door scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa gegeven hoekschop voor Jaguares de Córdoba in Valledupar.
85'
Jaguares de Córdoba mag een hoekschop nemen vanaf links via Kahiser Lenis in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
84'
De thuisploeg vervangt Ruyery Blanco door Michael Rangel.
82'
In Estadio Armando Maestre Pavajeau mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Alexander Ortiz Novoa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valledupar.
80'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa toont Mayer Gil (Alianza FC Valledupar) de gele kaart.
80'
Jaguares de Córdoba krijgt van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78'
Daniel Enrique Padilla Perez (Jaguares de Córdoba) krijgt geel van scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa in Estadio Armando Maestre Pavajeau en moet oppassen.
78'
78'
Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
77'
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Valledupar.
75'
De scherpte ontbreekt bij Wilson David Morelo Lopez (Jaguares de Córdoba). Zijn poging mist doel in Valledupar.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Valledupar.
75'
De poging van Mayer Gil (Alianza FC Valledupar) mist doel in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Alianza FC Valledupar mag een doeltrap nemen.
72'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa geeft Alianza FC Valledupar een doeltrap.
72'
Pablo Jose Rojas Cardales mist het doel en scoort niet voor Jaguares de Córdoba in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
72'
Jaguares de Córdoba brengt Kahiser Lenis in de plaats van Duvan Rodriguez Urango.
70'
Scheidsrechter Jose Alexander Ortiz Novoa kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba, te nemen op de helft van Alianza FC Valledupar.
70'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valledupar.
70'
Darwin Zamir Andrade Marmolejo mist het doel en scoort niet voor Jaguares de Córdoba.
68'
Alianza FC Valledupar moet uitkijken als Jaguares de Córdoba een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
68'
68'
Inworp voor Jaguares de Córdoba ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valledupar.