90+2'
Fortaleza CEIF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Rivera op de helft van Rionegro Águilas.
90+1'
Vrije trap voor Rionegro Águilas op de helft van Fortaleza CEIF.
90+1'
De vijfde wissel van Rionegro Águilas. Johan Sebastian Rodriguez Cordoba komt erin voor Dylan Lorenzo in Estadio Alberto Grisales.
90+1'
Trainer Jose Luis Garcia Herrera (Rionegro Águilas) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jesus David Rivas Hernandez door Fabian Charales.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Rionegro Águilas mag een doeltrap nemen.
90'
De scherpte ontbreekt bij Adrian Parra (Fortaleza CEIF). Zijn poging mist doel.
89'
Inworp op de eigen helft voor Fortaleza CEIF.
88'
In Estadio Alberto Grisales mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Rionegro Águilas krijgt een schietkans via Anthony Vásquez, maar scoort niet in Estadio Alberto Grisales.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Hector Rivera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Rionegro.
87'
Arbiter Hector Rivera kent een vrije trap toe aan Rionegro Águilas op de eigen helft.
86'
In Rionegro krijgt Rionegro Águilas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Doelpunt! Nicolas Santiago Rodriguez Calderon maakt 1-1 gelijk in Rionegro.
83'
Buitenspel Fortaleza CEIF. Scheidsrechter Hector Rivera fluit de uitploeg terug in Estadio Alberto Grisales.
82'
Buitenspel van de thuisploeg.
81'
Rionegro Águilas krijgt van scheidsrechter Hector Rivera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
In Rionegro kan Jose Contreras (Rionegro Águilas) weer verder.
80'
Het spel ligt even stil in Rionegro. Jose Contreras (Rionegro Águilas) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alberto Grisales.
79'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rionegro.
78'
78'
Rionegro Águilas gebruikt de derde wissel. Jeison Estiven Quinones Botina vervangt Jaen Pineda.
77'
Schot op doel van Kevin Javier Padilla Madrid. Maar zonder doelpunt voor Fortaleza CEIF als gevolg.
76'
Scheidsrechter Hector Rivera kent Fortaleza CEIF een inworp toe op de helft van Rionegro Águilas.
75'
Inworp voor Rionegro Águilas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Rionegro.
74'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
73'
Scheidsrechter Hector Rivera kent een vrije trap toe aan Fortaleza CEIF, te nemen op de helft van Rionegro Águilas.
73'
Trainer Sebastian Oliveros gebruikt zijn vijfde wissel. Jesus David Arrieta Farak wordt door Roger Andretty Murillo Soto vervangen bij de uitploeg.
72'
Fortaleza CEIF heeft Ruben Leonardo Pico Carvajal gewisseld. Kevin Javier Padilla Madrid neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sebastian Oliveros.
71'
In Estadio Alberto Grisales ziet Adrian Parra (Fortaleza CEIF) zijn kopbal op doel gered worden door Rionegro Águilas.
70'
Scheidsrechter Hector Rivera geeft Rionegro Águilas een doeltrap.
70'
Sebastian Navarro Otalora mist het doel en scoort niet voor Fortaleza CEIF in Estadio Alberto Grisales.
68'
Vanaf rechts mag Fredy Salazar een hoekschop nemen voor Rionegro Águilas in Estadio Alberto Grisales.