Inworp voor Independiente Santa Fe in de buurt van het vijandige doel in Estadio Alfonso Lopez.
Atlético Bucaramanga gebruikt de vierde wissel. Jean Colorado vervangt Fabian Hector Sambueza.
90+5'
90+3'
Inworp voor Independiente Santa Fe in Estadio Alfonso Lopez op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Atlético Bucaramanga een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Atlético Bucaramanga is weer compleet nu Daniel Mosquera weer terug het veld in mag.
90+1'
Diego Armando Hernandez Quinones lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Independiente Santa Fe.
90'
Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Estadio Alfonso Lopez.
88'
Het spel ligt even stil: Diego Armando Hernandez Quinones (Independiente Santa Fe) is geblesseerd.
88'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Daniel Mosquera (Atlético Bucaramanga).
87'
Joider Micolta Piedahita (Atlético Bucaramanga) krijgt geel.
87'
Independiente Santa Fe krijgt van scheidsrechter Wilmar Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Bij Atlético Bucaramanga komt Joider Micolta Piedahita er in. Hij vervangt Jhon Emerson Cordoba Mosquera.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bucaramanga.
84'
Gele kaart. Fabry Castro (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alfonso Lopez.
83'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Wilmar Roldan.
83'
Inworp voor Independiente Santa Fe op de helft van Atlético Bucaramanga.
82'
Aldair Zarate (Atlético Bucaramanga) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Alfonso Lopez.
82'
De vierde wissel van Independiente Santa Fe. Jhon Wenceslao Melendez Murillo komt erin voor Elvis Yohan Perlaza lara in Estadio Alfonso Lopez.
81'
De uitploeg vervangt Yilmar Andres Velasquez Palacios door Juan Pablo Zuluaga Estrada.
81'
In Bucaramanga krijgt Independiente Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
79'
Inworp Atlético Bucaramanga. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Atlético Bucaramanga moet opletten als Independiente Santa Fe van scheidsrechter Wilmar Roldan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Atlético Bucaramanga een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
76'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Independiente Santa Fe een doeltrap.
75'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Santa Fe.
75'
Vrije trap voor Atlético Bucaramanga op de helft van Independiente Santa Fe.
72'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Independiente Santa Fe mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
71'
In Estadio Alfonso Lopez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Jhon Emerson Cordoba Mosquera met de assist.
69'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Freddy Hinestroza Arias. Het staat 1-0 in Estadio Alfonso Lopez.
67'
De thuisploeg wisselt Leonardo Flores voor Santiago Jimenez Mejia.
66'
Voor Kevin Andres Cuesta Rodriguez is de wedstrijd voorbij. Aldair Zarate vervangt de aangeslagen speler bij Atlético Bucaramanga.
66'
Inworp voor Independiente Santa Fe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bucaramanga.
65'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Independiente Santa Fe een inworp toe op de helft van Atlético Bucaramanga.
65'
Independiente Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Atlético Bucaramanga.