1 - 2Einde
90+7'
Arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima op de eigen helft.
90+5'
Eduardo Jose Sosa Vega (Deportes Tolima) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Deportes Tolima op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
90+3'
Een doelpoging van Jhon Wenceslao Melendez Murillo (Independiente Santa Fe) in Ibague mist scherpte.
90+1'
Yilmar Andres Velasquez Palacios (Independiente Santa Fe) krijgt geel.
90+1'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima, te nemen op de helft van Independiente Santa Fe.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Manuel Murillo Toro.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ibague.
89'
88'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Independiente Santa Fe een vrije trap op de eigen helft.
87'
Wissel in Ibague: Jose Erik Correa Villero vervangt Hugo Rodallega bij Independiente Santa Fe.
86'
Deportes Tolima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes op de helft van Independiente Santa Fe.
86'
Deportes Tolima mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yeison Estiven Guzman Gomez in Estadio Manuel Murillo Toro.
85'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro op de eigen helft.
84'
In Estadio Manuel Murillo Toro mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Vrije trap voor Deportes Tolima op de helft van Independiente Santa Fe.
82'
Eerste gele kaart voor Dairon Mosquera Chaverra (Independiente Santa Fe) in Ibague.
81'
Doeltrap voor Deportes Tolima in Estadio Manuel Murillo Toro.
81'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
79'
Het voorbereidende werk werd verricht door Yeison Estiven Guzman Gomez.
79'
Doelpunt! Juan Mera verkleint de achterstand tot 1-2.
79'
Yeison Estiven Guzman Gomez neemt de door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes gegeven hoekschop voor Deportes Tolima in Ibague.
78'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Independiente Santa Fe een doeltrap.
77'
Gele kaart in Ibague: Jhojan Torres (Independiente Santa Fe) gaat op de bon bij scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
77'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Deportes Tolima een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
76'
Inworp voor Deportes Tolima op de helft van Independiente Santa Fe.
75'
Inworp voor Independiente Santa Fe in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
74'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Independiente Santa Fe een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
74'
Bij Deportes Tolima bevindt Yhorman David Hurtado Torres zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
73'
De vierde wissel van Independiente Santa Fe. Dairon Mosquera Chaverra komt erin voor Augustin Rodriguez in Estadio Manuel Murillo Toro.
72'
De uitploeg wisselt Francisco Chaverra voor Juan Pablo Zuluaga Estrada.
72'
72'
Trainer David Gonzalez Giraldo gebruikt zijn vijfde wissel. Kevin Andres Perez Perez wordt door Eduardo Jose Sosa Vega vervangen bij de thuisploeg.
72'
Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Estadio Manuel Murillo Toro.
72'
Doelpoging Deportes Tolima! Het schot van Yhorman David Hurtado Torres gaat niet tussen de palen.
71'
67'
De uitploeg vervangt Facundo Aguero door David Ramirez.
64'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Deportes Tolima een inworp toe op de helft van Independiente Santa Fe.