90+5'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Tolima.
90+5'
Amaury Torralvo Polo neemt de door scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio gegeven hoekschop voor La Equidad in Ibague.
90+4'
Inworp voor La Equidad op de helft van Deportes Tolima.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Ibague.
90+3'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio geeft La Equidad een doeltrap.
90+3'
Doelpoging Deportes Tolima! Het schot van Eduardo Jose Sosa Vega gaat niet tussen de palen in Ibague.
90+2'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Manuel Murillo Toro.
90'
Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jhon Ospina-Quindio een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ibague.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ibague.
88'
87'
In Estadio Manuel Murillo Toro mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio kent een vrije trap toe aan La Equidad, te nemen op de helft van Deportes Tolima.
86'
Fabian Camilo Mosquera Mercado (Deportes Tolima) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
83'
Fabian Camilo Mosquera Mercado raakt geblesseerd bij Deportes Tolima en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
81'
PEN
De strafschop voor La Equidad wordt gemist door Kevin Stiven Viveros Rodallega!
77'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Manuel Murillo Toro.
77'
Trainer David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Juan Pablo Nieto Salazar door Fabian Camilo Mosquera Mercado.
76'
75'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Manuel Murillo Toro.
75'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Deportes Tolima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio op de helft van La Equidad.
73'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio geeft Deportes Tolima een doeltrap.
73'
Een doelpoging van Elen Joshep Ricardo Ochoa (La Equidad) in Ibague mist scherpte.
72'
Vrije trap in Estadio Manuel Murillo Toro. Op de helft van Deportes Tolima mag La Equidad een vrije trap nemen.
72'
Kevin Andres Perez Perez (Deportes Tolima) kan niet meer verder. Junior Hernandez vervangt hem bij de thuisploeg.
72'
Eduardo Jose Sosa Vega vervangt Yeison Estiven Guzman Gomez bij de thuisploeg.
71'
Trainer Alexis Enrique Garcia Vega gebruikt zijn vierde wissel. Joiner Moreno wordt door Amaury Torralvo Polo vervangen bij de uitploeg.
69'
Goal in Estadio Manuel Murillo Toro! Deportes Tolima loopt uit tot 3-0 dankzij een goal vanaf elf meter van Yeison Estiven Guzman Gomez.
66'
63'
Inworp voor Deportes Tolima in de buurt van het vijandige doel in Estadio Manuel Murillo Toro.
62'
In Ibague kan Kevin Andres Perez Perez (Deportes Tolima) weer verder.
62'
David Andres Camacho Valencia (La Equidad) ziet zijn kopbal niet in het doel van Deportes Tolima belanden.
60'
Kevin Andres Perez Perez van Deportes Tolima is geblesseerd en het spel ligt even stil.
60'
Inworp op de eigen helft voor La Equidad.
59'
58'
Scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio kent Deportes Tolima een inworp toe op de helft van La Equidad.
58'
Deportes Tolima krijgt van scheidsrechter Jhon Ospina-Quindio op eigen helft een vrije trap toegewezen.