90+6'
Buitenspel Once Caldas.
90+5'
Once Caldas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes in Bogotá.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
90+3'
Arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Once Caldas op de eigen helft.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Santa Fe mag een doeltrap nemen.
90+2'
De poging van Juan Pablo Patino Paz (Once Caldas) mist doel.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Once Caldas in Bogotá.
90+2'
Een doelpoging van Daniel Torres (Independiente Santa Fe) in Bogotá mist scherpte.
90'
Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90'
Vrije trap in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Op de helft van Independiente Santa Fe mag Once Caldas een vrije trap nemen.
89'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
88'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Once Caldas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
87'
De uitploeg wisselt Mateo Garcia Rojas voor Roger Mauricio Torres Hoya.
86'
Inworp voor Once Caldas in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Once Caldas op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
82'
De thuisploeg vervangt Hugo Rodallega door Dairon Mosquera Chaverra.
82'
Trainer Pablo Peirano Pardeiro gebruikt zijn vierde wissel. Diego Armando Hernandez Quinones wordt door David Ramirez vervangen bij de thuisploeg.
80'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Once Caldas een doeltrap.
80'
Doelpoging Independiente Santa Fe! Het schot van Juan Pablo Zuluaga Estrada gaat niet tussen de palen in Bogotá.
80'
Inworp voor Independiente Santa Fe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
80'
Inworp voor Independiente Santa Fe op de helft van Once Caldas.
79'
Inworp Once Caldas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
77'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
76'
De vierde wissel van Once Caldas. Johar Franco Mejia Moreno komt erin voor Luis Palacios in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
76'
Jose Erik Correa Villero (Independiente Santa Fe) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
76'
Independiente Santa Fe is weer compleet nu Francisco Chaverra weer terug het veld in mag.
76'
Hoekschop voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Juan Pablo Zuluaga Estrada neemt deze vanaf links.
75'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Francisco Chaverra (Independiente Santa Fe).
72'
Independiente Santa Fe schiet tussen de palen, maar Hugo Rodallega ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
71'
Independiente Santa Fe gebruikt de derde wissel. Jhon Wenceslao Melendez Murillo vervangt Elvis Yohan Perlaza lara.
70'
Inworp voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Bogotá.
69'
Doelpoging Once Caldas! Het schot van Juan Pablo Patino Paz gaat niet tussen de palen.
68'
Gele kaart in Bogotá: Elvis Yohan Perlaza lara (Independiente Santa Fe) gaat op de bon bij scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
67'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Once Caldas een vrije trap op de eigen helft.
67'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.