90+2'
Scheidsrechter Wilmar Roldan fluit voor buitenspel van La Equidad.
90+1'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Jose Erik Correa Villero.
90'
La Equidad krijgt van scheidsrechter Wilmar Roldan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Inworp Independiente Santa Fe. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Santa Fe.
89'
Vrije trap in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Op de helft van La Equidad mag Independiente Santa Fe een vrije trap nemen.
88'
Inworp voor La Equidad in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
88'
La Equidad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan in Bogotá.
88'
La Equidad mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Johan Rojas Echavarria in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
87'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft La Equidad een vrije trap op de eigen helft.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Bogotá.
86'
Inworp voor La Equidad op de helft van Independiente Santa Fe.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
86'
Independiente Santa Fe krijgt een schietkans via Hugo Rodallega, maar scoort niet.
86'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
84'
Trainer Alexis Enrique Garcia Vega (La Equidad) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Elen Joshep Ricardo Ochoa door Kevin David Salazar Chiquiza.
84'
Inworp voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
83'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Wilmar Roldan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
82'
Jose David Lloreda Guevara (La Equidad) is weer terug binnen de lijnen.
82'
81'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jose David Lloreda Guevara (La Equidad).
80'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan La Equidad op de eigen helft.
79'
79'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Independiente Santa Fe op de eigen helft.
76'
Independiente Santa Fe brengt Juan Pablo Zuluaga Estrada in de plaats van Jhojan Torres.
76'
Bij Independiente Santa Fe komt Jhon Wenceslao Melendez Murillo er in. Hij vervangt Elvis Yohan Perlaza lara.
76'
La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Independiente Santa Fe.
75'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Vergeefse doelpoging Hugo Rodallega (Independiente Santa Fe) in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
74'
Vrije trap voor Independiente Santa Fe op de helft van La Equidad.
74'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Buitenspel van de uitploeg.
71'
Inworp voor La Equidad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
70'
Johan Rojas Echavarria neemt de door scheidsrechter Wilmar Roldan gegeven hoekschop voor La Equidad in Bogotá.
70'
Hoekschop voor La Equidad in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Johan Rojas Echavarria neemt deze vanaf rechts.
70'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft La Equidad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
69'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan La Equidad op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.