90+5'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Once Caldas een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
De poging van Junior Hernandez (Deportes Tolima) mist doel in Estadio Palogrande.
90+5'
Vrije trap voor Deportes Tolima op de helft van Once Caldas.
90+4'
Doeltrap voor Once Caldas in Estadio Palogrande.
90+4'
Een doelpoging van Alex Castro (Deportes Tolima) mist scherpte.
90+4'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft een inworp aan Deportes Tolima op de eigen helft in Estadio Palogrande.
90+3'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent Once Caldas een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
90+3'
Once Caldas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua op de helft van Deportes Tolima.
90'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Deportes Tolima een doeltrap.
89'
In Manizales krijgt Deportes Tolima op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
De poging van Mateo Garcia Rojas (Once Caldas) mist doel.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bismark Elias Santiago Pitalua een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Manizales.
87'
Alex Castro staat buitenspel. Deportes Tolima krijgt een vrije trap tegen.
87'
Junior Hernandez neemt de door scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua gegeven hoekschop voor Deportes Tolima in Manizales.
85'
Gele kaart. Jeider Alfonso Riquet Riquet Molina (Once Caldas) gaat op de bon.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Palogrande.
84'
Deportes Tolima krijgt van scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Alvino Volpi Neto (Deportes Tolima) doet weer mee in Estadio Palogrande.
83'
Deportes Tolima gebruikt de vijfde wissel. Anderson Darley Angulo Tenorio vervangt Yeison Estiven Guzman Gomez.
82'
Het spel ligt even stil in Manizales. Alvino Volpi Neto (Deportes Tolima) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
80'
79'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua geeft Deportes Tolima een vrije trap op de eigen helft.
77'
In Estadio Palogrande mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Arbiter Bismark Elias Santiago Pitalua kent een vrije trap toe aan Once Caldas op de eigen helft.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Tolima mag een doeltrap nemen.
76'
Een doelpoging van Johar Franco Mejia Moreno (Once Caldas) mist scherpte.
75'
Coach David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) moet ingrijpen en brengt Junior Hernandez voor de geblesseerde Kevin Andres Perez Perez.
74'
Kevin Andres Perez Perez blesseert zich bij Deportes Tolima, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Palogrande.
73'
Inworp op de eigen helft voor Once Caldas.
69'
Inworp voor Deportes Tolima in Estadio Palogrande op de eigen helft.
68'
68'
Inworp Deportes Tolima. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Scheidsrechter Bismark Elias Santiago Pitalua kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.