90+5'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Metropolitano de Techo.
90+4'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez geeft een inworp aan Once Caldas op de eigen helft in Estadio Metropolitano de Techo.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
90+4'
De poging van John Deiby Araujo (Once Caldas) mist doel.
90+3'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Once Caldas krijgt een schietkans via Dayro Mauricio Moreno Galindo, maar scoort niet in Estadio Metropolitano de Techo.
90+2'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Once Caldas in de buurt van het doel van La Equidad.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Once Caldas mag een doeltrap nemen.
90'
De kopbal van Brayan Fernandez (La Equidad) mist het doel van de tegenstander.
90'
La Equidad gebruikt de vierde wissel. Leiner de Jesus Escalante Escorcia vervangt Brayan Fernandez.
86'
Trainer Hernan Dario Herrera Ramirez gebruikt zijn vijfde wissel. Alejandro Garcia wordt door Johan Esteban Beltran Montano vervangen bij de uitploeg.
86'
Bij Once Caldas komt Juan Camilo Garcia Soto er in. Hij vervangt Billy Arce.
85'
Once Caldas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez op de helft van La Equidad.
84'
In Bogotá krijgt La Equidad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Inworp voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Bogotá.
82'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
81'
Doeltrap voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo.
81'
De scherpte ontbreekt bij Mateo Garcia Rojas (Once Caldas). Zijn poging mist doel.
80'
Once Caldas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez in Bogotá.
77'
Arbiter Luis Gabriel Matorel Martinez kent een vrije trap toe aan La Equidad op de eigen helft.
76'
Inworp voor La Equidad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
74'
Vrije trap in Estadio Metropolitano de Techo. Op de helft van Once Caldas mag La Equidad een vrije trap nemen.
74'
73'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez kent Once Caldas een inworp toe op de helft van La Equidad.
72'
70'
Inworp op de eigen helft voor Once Caldas.
69'
Inworp voor La Equidad op de helft van Once Caldas.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
66'
Estadio Metropolitano de Techo ziet hoe Andres Correa Valencia op doel schiet, maar niet scoort voor La Equidad.
65'
De derde wissel van coach Hernan Dario Herrera Ramirez (Once Caldas) is een noodgedwongen wijziging. Felipe Cifuentes Benavidez vervangt de aangeslagen Juan Pablo Patino Paz.
64'
De kopbal van Juan Alejandro Mahecha Molina wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Once Caldas.
64'
Once Caldas moet opletten als La Equidad van scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
61'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez legt de wedstrijd even stil om Juan Pablo Patino Paz (Once Caldas) aan een blessure te laten behandelen in Bogotá.
61'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
60'
Scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez geeft La Equidad een vrije trap op de eigen helft.
60'
De derde wissel van La Equidad. Bayron Caicedo komt erin voor Jose David Lloreda Guevara in Estadio Metropolitano de Techo.
60'
Wissel in Bogotá: John Deiby Araujo vervangt Ivan Andres Rojas Vasquez bij Once Caldas.
58'
Goal in Bogotá! Billy Arce brengt Once Caldas op een 1-2 voorsprong.
57'
Gele kaart in Bogotá: Jeider Alfonso Riquet Riquet Molina (Once Caldas) gaat op de bon bij scheidsrechter Luis Gabriel Matorel Martinez.