90+7'
Steven Andres Rodriguez Ossa gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+6'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Millonarios, te nemen op de helft van Junior FC.
90+5'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Millonarios op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90+5'
Ramiro Brochero (Millonarios) staat buitenspel.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Millonarios mag een doeltrap nemen.
90+3'
Junior FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan op de helft van Millonarios.
90+2'
Vrije trap in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Op de helft van Millonarios mag Junior FC een vrije trap nemen.
90+2'
Trainer Alberto Miguel Gamero Morillo (Millonarios) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Santiago Giordana door Ramiro Brochero.
90+2'
Millonarios heeft Daniel Felipe Ruiz Rivera gewisseld. Sander Navarro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Miguel Gamero Morillo.
90+1'
Millonarios brengt Beckham David Castro Espinosa in de plaats van David Macalister Silva Mosquera.
90+1'
Inworp voor Millonarios op de helft van Junior FC.
90'
Vanaf rechts mag Edwin Alberto Herrera Hernandez een hoekschop nemen voor Junior FC in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
88'
Junior FC gebruikt de vijfde wissel. Jhon Jaider Velez Carey vervangt Homer Enrique Martinez Yepez.
87'
De vierde wissel van coach Arturo Reyes (Junior FC) is een noodgedwongen wijziging. Edwin Alberto Herrera Hernandez vervangt de aangeslagen Walmer Pacheco Mejia.
87'
Walmer Pacheco Mejia (Junior FC) is weer terug binnen de lijnen.
87'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een doeltrap.
86'
De uitploeg incasseert geel op naam van Homer Enrique Martinez Yepez.
86'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Wilmar Roldan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bogotá.
85'
Scheidsrechter Wilmar Roldan legt de wedstrijd even stil om Walmer Pacheco Mejia (Junior FC) aan een blessure te laten behandelen in Bogotá.
85'
Inworp voor Junior FC in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
84'
Inworp op de eigen helft voor Millonarios.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Junior FC in Bogotá.
83'
De derde wissel van Junior FC. Brayan David Castrillon Gomez komt erin voor Jose David Enamorado Gomez in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
83'
Bij Junior FC komt Luis Gonzalez er in. Hij vervangt Deiber Caicedo.
82'
Doeltrap voor Millonarios in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
82'
De poging van Carlos Bacca (Junior FC) mist doel.
81'
Inworp Junior FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Millonarios krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan in Bogotá.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.