De bal is over de achterlijn geweest. Millonarios mag een doeltrap nemen.
90+9'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
90+9'
Trainer Leonel de Jesus Alvarez Zuleta gebruikt zijn tweede wissel. Alejandro Piedrahita Diaz wordt door Javier Andres Mena vervangen bij de thuisploeg.
90+8'
Estadio Hernan Ramirez Villegas ziet hoe Juan Pablo Vargas op doel schiet, maar niet scoort voor Millonarios.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pereira.
90+6'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Deportivo Pereira een doeltrap.
90+6'
Een doelpoging van Santiago Giordana (Millonarios) in Pereira mist scherpte.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Millonarios in Pereira.
90+5'
Inworp Deportivo Pereira. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Millonarios.
90+3'
90+3'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent Deportivo Pereira een inworp toe op de helft van Millonarios.
90+1'
De assist kwam van Samy Jr Merheg.
90+1'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Darwin Quintero.
90+1'
Deportivo Pereira mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yesus Cabrera in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
89'
Inworp voor Millonarios in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
89'
88'
88'
Inworp voor Deportivo Pereira ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pereira.
86'
Wissel in Pereira: Santiago Giordana vervangt Juan Esteban Carvajal Granados bij Millonarios.
86'
Millonarios heeft Emerson Rivaldo Rodriguez Valois gewisseld. Luis Paredes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Miguel Gamero Morillo.
85'
Coach Alberto Miguel Gamero Morillo voert noodgedwongen zijn tweede wissel door. Daniel Felipe Ruiz Rivera moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Larry Vasquez Ortega.
85'
Het spel ligt even stil: Daniel Felipe Ruiz Rivera (Millonarios) is geblesseerd.
84'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
83'
Inworp Millonarios. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Deportivo Pereira een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Millonarios.
83'
Trainer Leonel de Jesus Alvarez Zuleta (Deportivo Pereira) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Ederson Moreno Ramirez door Samy Jr Merheg.
83'
82'
Deportivo Pereira krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana in Pereira.
80'
In Estadio Hernan Ramirez Villegas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
79'
Vanaf rechts mag Yesus Cabrera een hoekschop nemen voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
79'
Yesus Cabrera neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana gegeven hoekschop voor Deportivo Pereira in Pereira.
79'
Daniel Giraldo (Millonarios) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
78'
Tweede geel en dus rood voor Daniel Giraldo. Millonarios moet verder met een man minder.
78'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Giraldo (Millonarios) in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
76'
Darwin Quintero gaat in het boekje van de scheidsrechter.
75'
Jordy Joao Monroy Ararat (Deportivo Pereira) krijgt geel van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana in Estadio Hernan Ramirez Villegas en moet oppassen.