De bal is over de achterlijn geweest. Junior FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
Inworp voor Junior FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pereira.
90+2'
Hoekschop voor Junior FC in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Johan Steven Bocanegra Mora neemt deze vanaf links.
90+2'
Junior FC gebruikt de vierde wissel. Jhon Jaider Velez Carey vervangt Homer Enrique Martinez Yepez.
90'
Junior FC schiet tussen de palen, maar Steven Andres Rodriguez Ossa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pereira.
89'
De derde wissel van Junior FC. Edwin Alberto Herrera Hernandez komt erin voor Luis Gonzalez in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
89'
Trainer Leonel de Jesus Alvarez Zuleta gebruikt zijn tweede wissel. Andres Ibarguen wordt door Eber Antonio Moreno Gomez vervangen bij de thuisploeg.
88'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pereira.
86'
Inworp voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent Junior FC een inworp toe op de helft van Deportivo Pereira.
82'
Inworp Deportivo Pereira. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pereira in Pereira.
79'
Vanaf links mag Luis Gonzalez een hoekschop nemen voor Junior FC in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
78'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Deportivo Pereira een doeltrap.
78'
Doelpoging Junior FC! Het schot van Luis Gonzalez gaat niet tussen de palen.
77'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft een inworp aan Deportivo Pereira op de eigen helft in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
77'
Scheidsrechter Wilmar Roldan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Homer Enrique Martinez Yepez (Junior FC) krijgt geel.
75'
Arbiter Wilmar Roldan kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira op de eigen helft.
73'
Bij Deportivo Pereira komt Nicolas Andres Giraldo Urueta er in. Hij vervangt Yesus Cabrera.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
71'
De uitploeg vervangt Carlos Bacca door Steven Andres Rodriguez Ossa.
71'
Trainer Arturo Reyes (Junior FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Yimmi Chara door Johan Steven Bocanegra Mora.
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
70'
Vrije trap voor Junior FC op de helft van Deportivo Pereira.
69'
In Pereira krijgt Junior FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Inworp voor Junior FC op de helft van Deportivo Pereira.
68'
68'
Een doelpoging van Deiber Caicedo (Junior FC) mist scherpte.
66'
66'
Junior FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Roldan in Pereira.
64'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Wilmar Roldan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pereira.
63'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pereira.
62'
Gele kaart in Pereira: Yesus Cabrera (Deportivo Pereira) gaat op de bon bij scheidsrechter Wilmar Roldan.
62'
61'
60'
Scheidsrechter Wilmar Roldan geeft Junior FC een doeltrap.
60'
Luis Gonzalez neemt de door scheidsrechter Wilmar Roldan gegeven hoekschop voor Junior FC in Pereira.