90+9'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alfonso Lopez.
90+8'
In Bucaramanga krijgt Atlético Bucaramanga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
Atlético Bucaramanga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Deportivo Pereira.
90+6'
Deportivo Pereira krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez op de helft van Atlético Bucaramanga.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pereira.
90+5'
Doeltrap voor Deportivo Pereira in Estadio Alfonso Lopez.
90+4'
Inworp voor Atlético Bucaramanga op de helft van Deportivo Pereira.
90+3'
Estefano Arango Gonzalez vervangt Fabian Hector Sambueza bij de thuisploeg.
90+3'
De vierde wissel van Atlético Bucaramanga. Juan David Rodriguez Rico komt erin voor Freddy Hinestroza Arias in Estadio Alfonso Lopez.
90+2'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Bij Deportivo Pereira krijgt bankzitter Ederson Moreno Ramirez een rode kaart!
87'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Deportivo Pereira mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
87'
De uitploeg incasseert geel op naam van Yeison Abelardo Suarez Vasquez.
86'
Inworp voor Deportivo Pereira ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bucaramanga.
85'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez toont Daniel Mosquera (Atlético Bucaramanga) de gele kaart.
84'
De voorzet kwam van Fabian Hector Sambueza.
84'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Daniel Mosquera. 3-1!
83'
Buitenspelpositie Joider Micolta Piedahita (Atlético Bucaramanga).
82'
Vrije trap voor Atlético Bucaramanga op de helft van Deportivo Pereira.
81'
Deportivo Pereira gebruikt de tweede wissel. Yesus Cabrera vervangt Ederson Moreno Ramirez.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
81'
De defensie van Atlético Bucaramanga voorkomt dat een kopbal van Jose David Moya Rojas (Deportivo Pereira) in het doel belandt.
79'
Deportivo Pereira mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Carlos Andres Betancur Gutierrez geeft Deportivo Pereira een doeltrap.
79'
Doelpoging Atlético Bucaramanga! Het schot van Aldair Zarate gaat niet tussen de palen.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bucaramanga.
78'
In Estadio Alfonso Lopez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos Andres Betancur Gutierrez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
77'
Ederson Moreno Ramirez (Deportivo Pereira) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
77'
Atlético Bucaramanga heeft Jhon Emerson Cordoba Mosquera gewisseld. Joider Micolta Piedahita neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rafael Edgar Dudamel Ochoa.
76'
Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
76'
De poging van Ederson Moreno Ramirez (Deportivo Pereira) mist doel in Estadio Alfonso Lopez.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Bucaramanga.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
74'
Vrije trap voor Deportivo Pereira op de helft van Atlético Bucaramanga.
72'
Fabian Hector Sambueza met de assist.
72'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Jhon Emerson Cordoba Mosquera. 2-1!