90+5'
Leonardo Flores (Atlético Bucaramanga) krijgt geel van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera in Estadio Metropolitano Roberto Melendez en moet oppassen.
90+5'
In Barranquilla krijgt Junior FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90+3'
Gele kaart in Barranquilla: Fabian Hector Sambueza (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon bij scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera.
90+3'
Junior FC krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Inworp voor Atlético Bucaramanga op de helft van Junior FC.
90+2'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
90+2'
Roberto Hinojosa (Junior FC) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Barranquilla.
90+2'
Atlético Bucaramanga moet opletten als Junior FC van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Junior FC een inworp toe op de helft van Atlético Bucaramanga.
90'
Roberto Hinojosa (Junior FC) raakt geblesseerd in Barranquilla. Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera legt de wedstrijd even stil.
89'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera toont Kevin Andres Cuesta Rodriguez (Atlético Bucaramanga) de gele kaart.
89'
Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Junior FC op de eigen helft.
88'
Doeltrap voor Junior FC in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Jose Rojas Noguera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barranquilla.
87'
De vijfde wissel van Junior FC. Edwin Alberto Herrera Hernandez komt erin voor Deiber Caicedo in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
86'
Vrije trap in Estadio Metropolitano Roberto Melendez. Op de helft van Junior FC mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Junior FC in Barranquilla.
83'
Vrije trap voor Atlético Bucaramanga op de helft van Junior FC.
83'
Steven Andres Rodriguez Ossa (Junior FC) bevindt zich in buitenspelpositie.
83'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Atlético Bucaramanga een doeltrap.
83'
De poging van Steven Andres Rodriguez Ossa (Junior FC) mist doel in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
82'
Wissel in Barranquilla: Misael Smith Martinez Olivella vervangt Daniel Mosquera bij Atlético Bucaramanga.
82'
Trainer Rafael Edgar Dudamel Ochoa gebruikt zijn vierde wissel. Carlos Alberto Henao Sanchez wordt door Juan Camilo Mosquera vervangen bij de uitploeg.
82'
De vierde wissel van Junior FC. Homer Enrique Martinez Yepez komt erin voor Victor Cantillo in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
82'
Trainer Arturo Reyes gebruikt zijn derde wissel. Carlos Bacca wordt door Steven Andres Rodriguez Ossa vervangen bij de thuisploeg.
81'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Atlético Bucaramanga een inworp toe op de helft van Junior FC.
79'
Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft.
77'
77'
Eerste gele kaart voor Walmer Pacheco Mejia (Junior FC) in Barranquilla.
77'
Atlético Bucaramanga krijgt van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Junior FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Vladimir Hernandez in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
76'
Roberto Hinojosa mist het doel en scoort niet voor Junior FC in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
75'
Fabry Castro kan weer verder bij Atlético Bucaramanga.
75'
Buitenspelpositie Vladimir Hernandez (Junior FC).
73'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fabry Castro (Atlético Bucaramanga).
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
71'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft een inworp aan Junior FC op de eigen helft in Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
70'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Junior FC een vrije trap op de eigen helft.